23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug for hjælp til skybrudssikring af bygninger?

Hvordan ruster vi os til at sikre de eksisterende bygninger til fremtidens monsterregn? Det kan Rørcentret på Teknologisk Institut give svar på.    

En stor del af de seneste års vandskader på bygninger kunne være undgået ved simple og billige tiltag. Mange ejendomme fra 50’erne, 60’erne og 70’erne er bygget uden tanke på de voldsomme regnskyl, vi får nu. Man har derfor ikke tænkt på at lave nogle ordentlige konstruktioner til at sikre mod oversvømmelser. Samtidig ses mange eksempler på ejendomme, der ligger forkert. Husene er ganske enkelt opført uheldigt i et hul på en grund, der aldrig skulle  have været udstykket og solgt til bebyggelse.

Rørcentret har gennemgået flere beboelsesejendomme og et antal kommunale bygninger i København for at kortlægge, om skybrudsskader skyldes indtrængen gennem døre, vinduer, vægge, via trapper, nødudgange eller fra taget. Derefter det anvist, hvordan skybrudsskader i fremtiden kan undgås.

Læs mere og find tjekliste til et skybrudstjek
Vil du vide mere om, hvad vi kan hjælpe med, eller vil du selv foretage et skybrudstjek af din ejendom, så kan du læse mere på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en tjekliste,  du selv kan gå i gang med.

Gå til hjemmeside

Vil du vide mere om skybrudstjek af din ejendom kan du også kontakte Flemming Springborg på tlf.: 7220 2289 eller mail: fs@teknologisk.dk

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

FS
Flemming Springborg
fs@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063