23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et BILA forprojekt er en god investering når løsningen er kompleks

Når man som kunde hos BILA ønsker en kompleks løsning, er der hurtigt mange spørgsmål, der melder sig. Derfor tilbyder BILA at lave et forprojekt i samarbejde med kunden. Ved et forprojekt afgrænser man risikoen til en aftalt pris og tidsforløb.

I samarbejde mellem BILA A/S og kunden lægges der stor vægt på at investere tidligt i omhyggelige analyser og tests. Dette sker for at sikre, at projekterne har de bedste betingelser for succes fra start. Et grundigt forprojekt er nøglen, da det skaber en følelse af tryghed og tillid hos kunden.

BILA og Kelsen Group har sammen skabt en succes gennem et vellykket forprojekt. Ved at investere i test og analyse i projektets tidlige fase har de dannet et solidt grundlag for 80% af projektets omkostninger.

Resultatet er en innovativ løsning til opskæring og ompalletering af smørkartoner, der har forbedret Kelsen Groups effektivitet markant. Det vellykkede forprojekt bekræftede løsningens levedygtighed og sikrede en smidig implementering af hovedprojektet, hvilket har styrket Kelsen Groups konkurrenceevne og leveringstid markant.

Læs mere om BILAs forprojekter her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047