23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forårsfriske kanter til møbler og interiør

Når dagene bliver længere, og solens stråler får mere fat, længes vi alle efter lyse, friske farver. Også i vores indretning. Med et væld af kantnyheder har Ostermann løsninger for enhver smag og stil.

Om foråret mærker vi en frisk, positiv energi. Det kan bruges til planlægning og udformning af ny indretning takket være det målrettede udvalg af aktuelle farver og overflader. Her spiller pastelfarver en afgørende rolle. Sammen med lyst træ eller stendekorationer i sandtoner opstår lys og venlig indretning med en indbydende atmosfære. Til inspiration for nye projekter har Ostermann-eksperterne sammensat et udvalg af koordinerede møbelkanter i forårsfarver på www.ostermann.eu. Se mere ved at indtaste søgeordet "#Highlights04" i søgefeltet på starttiden. 

Farver og dekorationer til indbydende rum 

Indretning i forårsfarver gør os i godt humør! Som afdæmpede farveklatter bruges lyse pastelfarver (gode i kombination), som den sarte gule i Ostermann-kanten Pale Gold eller den let gråtonede lyslilla i kanten Mauve Poudré. Foretrækkes lidt mere gængse farver, vælges den beroligende lyseblå i den supermatte kant Surf Blue eller den venlige grønne i kanten Fin grøn. De nævnte ensfarvede flader har en skøn frisk virkning i kombination med neutrale og afdæmpede farver, som f.eks. i kanten Kashmirgrå Stenprægning. Den prægede overflade giver kanten et originalt look. Alternativt kan de nævnte ensfarvede flader også kombineres med elegante materialereproduktioner som den naturlige trædekoration Portland Ash light eller den rolige stendekoration Tessina Ceramic cream

Alle kanter lagerføres i helt små mængder 

Til udformning af nye projekter med aktuelle forårsfarver findes passende kanter hos Ostermann i Europas største lagersortiment af kanter. Da kanterne er på lager, kan de leveres inden for meget kort tid. På forespørgsel også med funktionslag til nulfuge-teknologier. Skal de pastelfarvede flader kun anvendes som blikfang på enkelte fronter, hylder eller møbelelementer, anbefaler vi bestilling i små mængder. På den måde undgås unødvendige rester. Til særlige formål med rundinger eller specielle pladetykkelser tilbyder Ostermann også en række kantservices, som påsætning af pind eller opskæring af en 100 mm bred kant i enhver ønsket bredde. 

Et tip: Glem ikke klæbe- og rensemidler

Sammen med kanterne kan man hos Ostermann også bestille passende klæbe- og rensemidler til kantlimemaskinen. Også her tilbyder virksomheden ud over et stort udvalg af produkter, også mange serviceydelser som kompetent rådgivning og praktisk tilbehør

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078