23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robotarm eliminerer risiko for kontaminering

Med hjælp fra en samarbejdende robotarm sikrer den fynske plastvirksomhed MedicoPack, at de produkter, de fremstiller og leverer til medicinalindustrien i hele verden, lever op til branchens høje krav om renhed.

Plastproducenten MedicoPack har revolutioneret deres produktionslinjer til infusionsbeholdere ved at integrere samarbejdende robotarme fra Universal Robots. Projektleder Kenneth Sæderup Petersen forklarer, at valget faldt på UR-robotterne på grund af deres evne til at arbejde kollaborativt, hvilket betyder, at de kan operere side om side med mennesker uden risiko.

Implementeringen af UR5-robotterne har ikke kun øget hygiejneniveauet, men også forbedret effektiviteten i produktionslinjen. Medarbejderne ved båndet kan nu arbejde mere effektivt og fokuseret, da robotarmen tager sig af opgaver som at stable emnerne korrekt og sikre, at de er klar til pakning.

Denne investering i automatisering har ikke kun sikret MedicoPacks overholdelse af strenge krav til hygiejne og produktkvalitet, men har også bidraget til at optimere arbejdsprocesserne og øge produktiviteten i virksomheden.

Du kan læse mere, hvordan MedicoPacks eliminerer risikoen for kontaminering her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031