23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Operatørerne hos Odense Marcipan skal ikke længere løfte 250 elefanter om året

Med en palleteringsløsning fra BILA har Odense Marcipan forbedret arbejdsmiljøet for deres medarbejdere ved at eliminere tunge løft og ensidigt gentagende arbejde. En investering, der også bidrager til at sikre en bæredygtig produktion.

Odense Marcipans har man gjort en indsats for at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdertrivslen ved at investere i automatisering. Med en årlig produktion på 9.000-10.000 produkter står virksomheden over for daglige udfordringer med tunge løft og gentagne arbejdsopgaver, der belaster operatørerne.

Projektleder Morten Krogh Starostka forklarer, at virksomheden prioriterer arbejdsmiljøet højt for at beskytte medarbejderne. Implementeringen af en Kawasaki-robot har elimineret omkring 770 løft om dagen og markant forbedret arbejdsmiljøet.

Erling Rasmussen, Arbejdsmiljørepræsentant, fremhæver, at medarbejderne reagerer positivt på den nye teknologi, og at automatiseringen også har frigjort tid til administrative opgaver, hvilket har øget effektiviteten.

Samtidig roser Morten samarbejdet med BILA, der har skabt en skræddersyet løsning til Odense Marcipans behov og har bidraget til et godt samarbejde baseret på tidligere erfaringer.

 

Læs mere om hvordan en kawasaki robot kan effektivisere arbejdsmiljøet her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031