23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide: Top 5 arbejdsbukser til fagfolk

I en verden, hvor hårdt arbejde og holdbarhed går hånd i hånd, står J.A.K. Workwear førende leverandører for kvalitet og komfort inden for arbejdsbeklædning. Med over 25 års erfaring har J.A.K. Workwear skabt et sortiment af arbejdsbukser, der ikke blot møder de praktiske behov på arbejdspladsen, men også sikrer, at hver arbejdsdag kan gennemføres med komfort og effektivitet.

Vi har udarbejdet en top fem arbejdsbukser til fagfolket med fokus på vores revolutionerende stretch. Hver arbejdsbuks i vores top fem er nøje udvalgt til at repræsentere det bedste af det bedste inden for branchen. Disse bukser er ikke bare arbejdsbukser; de er med til at forbedre din arbejdsdag og beskytte dig mod de udfordringer, som professionelle fagfolk står overfor i deres daglige arbejde.

 

11123 | Dame buks - 4 vejs stretch:
Når komfort og funktionalitet mødes, er vores damebukser med 4-vejs stretch et uundværligt valg til professionelle kvinder, der kræver det bedste. Vores 11123 dame arbejdsbuks er fremstillet med nogle af de bedste materialer på markedet, hvilket sikrer dig den optimale bevægelsesfrihed og holdbarhed i enhver arbejdssituation.

Buksen er godkendt til klasse 1 og opfylder EN 20471 standarden for høj synlighedstøj. Det ideelle valg for dig, der arbejder med offshore, vind-, olie- og gasindustri samt entreprenører.

Find dem på vores hjemmeside HER.

 

11121 | Cargo buks - 4 vejs stretch:
Med denne Cargo busk i 4 vejs stretch  får du både stil og funktionalitet i ét. Buksen er som det ligger i navnet fremstillet med 4-vejs stretch materiale, hvilket giver dig den ultimative bevægelsesfrihed og komfort hele dagen lang. Buksen er perfekt til krævende arbejdsmiljøer - designet til at modstå slid og skrammer, samtidig med at de holder dig godt beskyttet.

Buksen er ikke EN 20471 certificeret, men er det ideelle valg for dig, der arbejder med lager- og industriarbejde eller transport.

Find dem på vores hjemmeside HER.

 

11119 | Herre buks - 4 vejs stretch:
Denne arbejdsbuks er designet til at give optimal bevægelsesfrihed og komfort takket være dens 4-vejs stretch materiale. For at sikre den mest optimale synlighed og sikkerhed på arbejdspladsen, opfylder bukserne EN 20471. Ved str. 76 - 80 opnår du klasse 1 og ved str. 84 – 128 opnår du klasse 2. Buksen er derudover udstyret med praktiske funktioner såsom en justerbar talje, høj linning i lænden, flere lommer samt knælommer forstærket med Cordura for ekstra holdbarhed.

Det ideelle valg for dig, der arbejder med offshore, vind-, olie- og gasindustri eller som entreprenør.

Find dem på vores hjemmeside HER.

 

1722 | Cargo buks - 4 vejs stretch:
Oplev den nyeste model i J.A.K STRETCH serien. Her får du både komfort og sikkerhed i et kompromisløst design. Med 4-vejs Stretch er funktionaliteten i top, og du kan trygt arbejde ubesværet, velvidende at arbejdsbukserne vil følge alle dine bevægelser. Dette er blandt andet takket være det yderst slidstærke Cordura fabric ved fødderne.

Det ideelle valg for dig, der ønsker en klassisk og stilren arbejdsbuks.

Find dem på vores hjemmeside HER.

 

1601 | Arbejdsbuks - mekanisk stretch:
Denne arbejdsbuks er særligt kendt for sin slidstyrke og praktiske design. Den er fremstillet af en blanding af 65% polyester og 35% bomuld, hvilket giver en behagelig og holdbar kvalitet. 1601 arbejdsbuksen er udstyret med mekanisk stretch, hvilket sikrer dig en ultimative komfort og bevægelsesfrihed i løbet af din arbejdsdag.

Det ideelle valg for dig, der arbejder som værende: tømrer, maler, murer, elektriker eller lignende.

Find dem på vores hjemmeside HER.


Så uanset om du arbejder inden for byggeri, mekanik eller landbrug, kan du stole på, at disse arbejdsbukser vil holde trit med dig, hver eneste dag. Find inspiration dine nye arbejdsbukser på vores hjemmeside HER

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.063