23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gamle brædder får nyt liv

Ved at genbruge materialer og investere i miljøvenlige løsninger har Colour Compagniet A/S opnået både økonomiske fordele og reduceret deres miljøpåvirkning.

Colour Compagniet A/S påtog sig opgaven om at genbruge gulvbrædder fra en boligblok, hvilket blev startskuddet på et spændende udviklingsprojekt. Da deres gamle pudser var for lille og outdated til opgaven, investerede de i en ny brugt pudser, som var større og hurtigere.

For kunden var investeringen i en brugt maskine både økonomisk fordelagtig og i overensstemmelse med deres miljømæssige værdier om at reducere miljøpåvirkningen.

Upcycling processen for brædderne er, at de gamle brædder bliver pudset og derefter får en lakering, så de bliver “nye” og flotte igen, og er klar til at blive “gen”brugt i nye byggerier. Derudover fik kundens gamle pudser også et nyt liv hos en anden virksomhed.

Nicholaisens rolle i projektet var at lytte til kundens behov og i samarbejde med kunden finde en løsning der tog højde for kundens værdisæt og økonomi.

Har du også et større eller mindre projekt, som du ønsker kompetent sparring til, hvad end det er med udgangspunkt i den grønne dagsorden eller en innovativ løsning, så er du velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside!

Du kan læse hele casen her!

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Ida Kjærsgaard
Kommunikations- og marketingsassistent
+45 28256440 ik@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.031