23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye kollektioner? OSTERMANN har kanterne, der passer til!

Egger, Formica, Polyrey og Resopal ... En række pladeproducenter i Europa præsenterer for øjeblikket nye kollektioner. Ostermann er som altid hurtig og leverer matchende kanter, så snart pladerne kommer på markedet.

Når pladeproducenterne lancerer nye kollektioner, er det altid værd at tage et kig på Ostermanns webshop, for her kan snedkere og tømrere sætte deres lid til det kendte Ostermann-tempo. De topengagerede og dedikerede kanteksperter hos Ostermann gør alt, hvad de kan, for hurtigst muligt at kunne tilbyde matchende kantløsninger. Allerede når de første plader kommer på markedet. Samtlige nye Ostermann-kanter vil derefter være tilgængelige fra lager i standarddimensionerne 23, 33, 43 og 100 x 1 eller 2 mm. De leveres i små mængder helt ned til 1 meter. Hvis du gerne vil se de nyeste kanter til kollektionerne Egger, Formica, Polyrey eller Resopal, kan du finde mere information under søgeordet "#Highlights03" på www.ostermann.eu.  

Her er tendenserne

I de nævnte kollektioner ses mange elegante ensfarvede og i stigende grad matte overflader. Også trædekorationerne bliver stadig mere matte og har flere naturlige prægninger. Marmor er fortsat stærkt repræsenteret blandt stendekorationerne. Med de mange nyheder i sortimentet har Ostermann de rigtige kanter til alle varianter. 

Egger: Dekorativ 24+

Egger-koncernen med hovedsæde i St. Johann (Østrig) har siden begyndelsen af februar været klar med sin kollektion Dekorativ 24+ . Den består af over 300 plader med mere end 100 nye farver og dekorationer. Dekorativ 24+ omfatter elegante og afdæmpede trædekorationer, matte velouragtige, ensfarvede plader samt klassiske materialereproduktioner med imponerende realistiske prægninger. Selvfølgelig er der også en lang række PerfectSense-lakerede plader, ensfarvede og med trædekorationer. 

Polyrey: Collection 2024 

Collection 2024 fra den franske producent Polyrey byder også på et bredt sortiment med over 440 møbelplader. Der er mere end 230 ensfarvede flader og 200 dekorationer at vælge imellem. Heraf over 90 nyheder. Ifølge Polyrey indeholder kollektionen en "eksplosiv" kombination af aktuelle trends. Blandt andet terrazzo- og mosaikdekorationer samt materialereproduktioner med OSB- og korkudseende. 

Resopal: Collection 2024

Siden midten af januar har også Resopal kunnet tilbyde nye produkter. Kollektionen er her udvidet med forskellige neutrale farver og endnu en mat overflade. Ud af de i alt 335 plader med 149 ensfarvede overflader og 186 dekorationer er 71 farver og dekorationer nye. Overfladerne Meran Oak, en moderne og samtidig rustik egetræsversion, og den nye lyse Ventura Elm-dekoration skiller sig særligt ud.

Kommer snart: The Formica® Collection 

Den globale Formica-koncern, som har hovedkvarter i Storbritannien og også omfatter Homapal, sender medio marts en ny kollektion på markedet. Ostermann-eksperterne forventer over 40 nyheder og planlægger også her at tilbyde de rigtige kanter ved kollektionslancering. 

Nye kanter – omfattende service

Ostermann tilbyder ikke kun tømrere/snedkere Europas største direkte tilgængelige sortiment af kanter, men også de rigtige materialer til at håndtere kanterne professionelt: Fra det store udvalg af rensemidler og smelteklæbere til artikler til kantbearbejdning og -organisering. Det betyder, at mange materialer til møbelfremstilling kan findes hos en og samme leverandør, hvilket sparer tid og i sidste ende penge. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

 

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048