23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejd effektivt med eksterne konsulenter gennem 3DEXPERIENCE-Platformen

I produktudvikling er det ikke ualmindeligt at samarbejde med eksterne konsulenter, der arbejder i forskellige udviklingsmiljøer og systemer. Dette kan dog skabe udfordringer, især når det kommer til at dele og styre adgangen til vigtig projektdata. Her træder 3DEXPERIENCE-Platformens "Export as Package" funktion til for at hjælpe os.

Uanset om du bruger et Product Data Management (PDM) eller Product Lifecycle Management (PLM)-system, er det afgørende at kunne samarbejde problemfrit med eksterne partnere, der måske ikke er en del af det samme system. Dassault Systémes' 3DEXPERIENCE-Platform gør denne udfordrende opgave til en lempelig proces.

Hvorfor er det en god idé at benytte "Export as Package" funktionen:

  • Så brugere kan dele hele samlinger med eksterne interessenter uden at miste kontrol over projektdata.

  • Så du kan arbejde sammen med konsulenter eller partnere, der måske ikke har adgang til det samme PDM- eller PLM-system.

  • Denne funktion giver brugerne mulighed for at vælge nøjagtigt, hvilke dele af en samling der skal deles, og hvilke filer der kan redigeres af eksterne interessenter. Dette giver en exceptionel grad af fleksibilitet og kontrol, hvilket er essentielt i miljøer, hvor datasikkerhed og fortrolighed er afgørende.

Hvordan fungerer "Export as Package" funktionen:

Ved at bruge "Export as Package" kan du oprette en pakke, der indeholder alle de nødvendige filer og data. Denne pakke kan derefter nemt deles med eksterne konsulenter, hvilket sikrer, at de har adgang til de krævede oplysninger uden at skulle navigere gennem komplekse systemer.

🔗Se her, hvordan du brugere funktionen 

For at få mere indsigt i, hvordan denne funktion kan forbedre dit samarbejde med eksterne konsulenter, kan du læse vores detaljerede blogindlæg her.

3DEXPERIENCE-Platformen gør det nemmere at samarbejde

3DEXPERIENCE-platformens "Export as Package" funktion letter ikke kun samarbejdet, men sikrer også, at du bevarer fuld kontrol over dit projekt, uanset hvor dine partnere befinder sig i verden.

🔗 Læs mere om 3DEXPERIENCE-Platformen her 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.046