23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer samarbejdet med SOLIDWORKS og 3DEXPERIENCE-Platformen

Del og kommenter, eller som Dassault Systèmes SOLIDWORKS kalder det, Share & Markup, har gennemgået en betydelig opdatering, hvilket gør samarbejdet med SOLIDWORKS endnu mere intuitivt og tilgængeligt. Den forbedrede Share & Markup-funktion udvider mulighederne for kommunikation og samarbejde, hvilket gør det til et ideelt valg for teams, der søger at optimere deres produktudviklingsprocesser.

Share & Markup-funktionen har fået en opdatering, der gør det lettere at dele og samarbejde i 3DEXPERIENCE-Platformen. Denne forbedring kommer på et tidspunkt, hvor effektiv kommunikation og samarbejde er afgørende for vellykkede produktudviklingsprojekter.

🔗 Læs og se guiden om den store opdatering i Share & Markup her

3DEXPERIENCE-Platformen:

  • Ét Hub for alle behov: 3DEXPERIENCE-Platformen fungerer som et centralt hub, hvor teams kan samarbejde, dele og kommentere på tværs af SOLIDWORKS-projekter. 

  • Øget tilgængelighed: Med opdateringen af Share & Markup-funktionen er det nu lettere at dele og kommentere direkte fra SOLIDWORKS og 3DEXPERIENCE-Platformen, hvilket øger tilgængeligheden for alle projektmedlemmer.

🔗 Læs mere om 3DEXPERIENCE-Platformen her

Læs vores seneste SOLIDWORKS- eller 3DEXPERIENCE-blogindlæg på vores hjemmeside: 

🔗SOLIDWORKS 2024 forbedringer og nyheder
 🔗Få et overblik over vores webinarer for 2024
🔗 Vores CAD kurser og CAM kurser for 2024
🔗 Uddybende recap af 3DEXPERIENCE World 2024 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Helene Meier
hm@edge-team.com

Send til en kollega

0.047