23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMV’er kan få 100.000,- kr. i tilskud: Kan starte eksporteventyr.

SMV:digital giver støtte små og mellemstore virksomheder. Ordningen kan også bruges til eksport, siger SMVdanmarks internationaliseringsekspert.

Virksomheder med tanker om at starte et eksporteventyr kan få medvind på rejsen, når støtteordningen SMV:digital åbner for ansøgninger til tilskud til privat rådgivning.

Ordningen kan være det ekstra skub, en virksomhed har brug for, når der skal entreres på nye markeder, siger Robert Perz, der er internationaliseringsekspert i SMVdanmark.

”At gå fra national til international virksomhed er en kæmpe opgave både for små og store virksomheder, og det kræver hårdt arbejde. En pulje på 100.000 kroner til rådgivning kan gøre forskellen, så man er sikker på, at ens webshop eller digitale kampagne rammer rigtigt og får det aftryk, det kræver,” siger Robert Perz fra SMVdanmark.

Kan hjælpe eksport
Ifølge Robert Perz gør virksomheder klogt i at afsøge alle muligheder for at søge støtte, inden de går i gang med store ændringer som at åbne for eksport.

”I Danmark har vi en masse støtteordninger, der kan hjælpe med alt fra afklaring og beslutningsgrundlaget til undersøge og etablere sig på markedet, og der er muligheder for at søge støtte flere steder, end man måske regner med ved første øjekast.

SMV:digital er et godt eksempel, fordi de fleste måske regner med, at det handler om cybersikkerhed og komplicerede computersystemer, men der gives også støtte til virksomheder, der har brug for at åbne en webshop målrettet et større marked som for eksempel Tyskland,” siger Robert Perz.

Først til mølle
Ansøgningsrunden for tilskud til privat rådgivning i SMV:digital går i gang 18. marts 2024 klokken 09:00, og ifølge Robert Perz giver det god mening at være godt forberedt, hvis man vil have del i de i alt 16 millioner kroner, der deles ud i denne omgang.

”Puljen uddeles efter først-til-mølle-princippet, så hvis man går med en drøm om at gennemføre digitale projekter, så er det en god idé at forberede sig allerede nu, så man er klar, når ansøgningsrunde åbner,” siger Robert Perz fra SMVdanmark.

Hvis du overvejer at søsætte et digitalt projekt, der kan skabe vækst og eksport i din virksomhed, så kontakt Robert Perz, som kan afdække mulighederne og rådgive om projektet og give inspiration til en god ansøgning på perz@smvdanmark.dk

Du kan læse mere om ordningen her 

SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19519414
P nummer: 1002997380

Kontaktperson

RP
Robert Perz
International Chefkonsulent
perz@SMVdanmark.dk

Send til en kollega

0.031