23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Airmix® Xcite+ et positivt miljømæssigt alternativ!

Når det kommer til at overveje miljøpåvirkningen af dit maleriudstyr, er Airmix® pistolen fra Sames et bæredygtigt alternativ

Når det kommer til at overveje miljøpåvirkningen af dit maleriudstyr, er Airmix® pistolen fra Sames et fremtrædende valg. Denne innovative sprøjtepistol er designet med bæredygtighed i tankerne, hvilket hjælper dig med at reducere dit CO₂ aftryk og bidrage til en grønnere fremtid.

En af de vigtigste miljømæssige fordele ved Airmix® pistolen er dens høje overførselseffektivitet, hvilket betyder, at mere af malingen deponeres på overfladen, der males og mindre spildes som oversprøjtning. Dette sparer dig ikke kun penge på materialer, men reducerer også mængden af maling, der ender i luften eller på jorden, hvilket minimerer rengøring og miljøforurening.

Endvidere er Airmix® pistolen kompatibel med en lang række miljøvenlige malingsformuleringer, herunder vandbaserede og lav-VOC (flygtige organiske forbindelser) maling. Ved at bruge disse miljøvenlige malinger med Airmix® pistolen kan du reducere din indflydelse på miljøet yderligere og skabe et sundere arbejdsmiljø for dig selv og dem omkring dig.

Ud over sine miljøvenlige funktioner er Airmix® pistolen bygget til at holde, hvilket reducerer behovet for hyppige udskiftninger og minimerer affald. Sames er forpligtet til bæredygtighed og stræber efter at skabe produkter, der er holdbare, pålidelige og miljøansvarlige.

Ved at vælge Airmix® pistolen fra Sames investerer du ikke kun i et malingsværktøj af høj kvalitet, men har også en positiv indflydelse på miljøet. Deltag i bevægelsen mod bæredygtig maleripraksis med Airmix pistolen og gør en forskel i dag!

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling. 

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din overflade.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 vi står klar med den nødvendige Know-How, det rigtige udstyr og de innovative idéer til at guide dig sikkert igennem forløbet fra start til finish.

                                                Du mærker forskellen - også efter handlen

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032