23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TRIMIT skal reducere manuel ordrehåndtering, automatisere processer og optimere workflows hos Højer

I 32 år har Højer Møbler designet, produceret og leveret møbler til uddannelsessektoren med folkeskoler som det største segment. Virksomheden har opereret med C5 som IT-system i mange år, men det er på mange måder et forældet system, der ikke længere understøtter virksomhedens ønsker til udvikling. Derfor kontaktede de TRIMIT.

Med investeringen i et nyt ERP-system ønsker Højer Møbler at optimere flere forskellige elementer i virksomhedsdriften. Det drejer sig først og fremmest om at få et system med en integreret konfigurationsfunktion, der kan understøtte deres produktion og workflow. Det kan de med TRIMITs ERP-løsning, der er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central:

“Det er hovedsageligt muligheden for konfiguration, der gør, at vi har valgt TRIMIT som vores nye ERP-leverandør. Det er selvfølgelig også en helhedsvurdering, for vi kan tydeligt mærke, at de har en masse branchekendskab og kender de problemstillinger, vi står i. Men det er konfigurationen og den systemmæssige hjælp til at håndtere vores produkter og styklister via forskellige modeller og data, der kommer til at gøre en stor forskel for os,” fortæller Mette Pilgaard, der er ERP-konsulent hos Højer.

Det nye system skal generelt skabe en bedre systemmæssig sammenhæng i hele værdikæden; herunder en større grad af automatisering, færre manuelle processer og bedre indsigt i forretningens tal. Med det nuværende C5-system har de også udfordringer i forhold til GDPR og den nye bogføringslov:

“Helt grundlæggende har vi valgt TRIMIT, fordi vi syntes, I klart havde den bedste løsning til at dække vores behov. Så vi glæder os rigtig meget. Det bliver en helt anden verden, og vi kommer til at få så mange gevinster ud af de forskellige automatiseringer og integrationer. TRIMIT kommer til at øge vores grad af professionalisering", fortæller Mette.

Mette er ikke et sekund i tvivl om, at en større grad af automatisering og færre manuelle processer kommer til at gøre en stor forskel for virksomheden, når TRIMIT er implementeret og klar til drift:

“I dag er vi meget ‘papirbåret’ forstået på den måde, at indkøb og produktion er afhængig af en fysisk ordrebekræftelse. Derfor bliver det en stor gevinst at få implementeret TRIMIT - og særligt funktionen ‘Produktionsordrer’ - så vi kan få de rette informationer ud til de forskellige led i værdikæden,” fortæller Mette.

En sidegevinst ved TRIMITs løsning er, at det er cloudbaseret i modsætning til den C5-løsning, Højer arbejder med i øjeblikket. Det betyder, at virksomheden i dag bruger tid og energi på at drifte og vedligeholde servere:

“Vi glæder os virkelig meget til at få et cloudbaseret system og komme fri af serverdriften, så vi ikke skal bruge vores krudt på det,” fortæller Mette.

Hun fortæller desuden, hvordan alle i virksomheden glæder sig til at få et nyt system:
“Det fede ved projektet er, at alle glæder sig til at få et nyt system. Der er da nogen, der er lidt nervøse for, at de skal lære noget nyt, men de kan sagtens se værdien i det, og det er så tydeligt, at der er noget at komme efter.“

Hvis alt går efter planen, bliver Højer ‘papirfri’ med TRIMITs ERP-system 1. juni 2024.
 

 

 
 

TRIMIT DK A/S
Toldboden 1
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21192392
P nummer: 1004754969

Kontaktperson

Lars Lindal
Salg af TRIMIT Furniture
+45 22373212 lli@trimit.com

Send til en kollega

0.046