23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vokseværk hos VTI: Udvider med ny administrationsbygning

VTI udbygger fabrikken med en ny stor administrationsbygning, der fremadrettet skal huse administrationen for både VTI, NORTO og MIFApladen.

Nye vinde blæser ind over Vinderup-virksomheden VTI, der er blandt Europas førende limtræsproducenter.

For nyligt blev første spadestik til en ny stor administrationsbygning taget. Bygningen skal når den står færdig ikke alene huse VTI’s administration men også være ny fast administrativ base for de to virksomheder NORTO og MIFApladen.

Fælles for både VTI, NORTO og MIFApladen er, at de alle er ejet af den familieejede koncern MIFA Gruppen. Alle tre virksomheder arbejder i forvejen tæt sammen i det daglige, hvorfor det giver godt mening at samle funktionerne i ét hus. 

I NORTO genanvender man overskudstræet fra produktionen i VTI til upcyclede interiørløsninger. NORTO blev skabt i 2018 med et ønske om at bidrage positivt til at skovområderne bevares til de kommende generationer. Derfor arbejdes der udelukkende med overskudstræ fra VTI, der er FCS-certificeret. Ved at udnytte naturens ressourcer bedst muligt tænkes brugen af overskudstræ ind i hele designprocessen.

MIFApladen producerer og forhandler egne produkter inden for bl.a. bordplader, køkkenmoduler og interiørløsninger i massivt træ.

- Det er en kombination af pladsmangel og utidssvarende lokaler der gør, at vi har besluttet at bygge til og samle funktionerne i de tre virksomheder ét sted. Målet er, at vi opnår en større synergi de tre virksomheder imellem, fortæller Jacob Wernberg, administrerende direktør i VTI.

Det giver men andre ord rigtig god mening, at samle de administrative kræfter ét sted. I dag er administrationen spredt ud på flere matrikler.

Byggeri med bæredygtig tilgang 
Alle tre virksomheder arbejder med en bæredygtig tilgang, og samme mindset følger opførelsen af tilbygningen. 

Derfor har det også været vigtigt i processen at kunne opføre det nye byggeri så bæredygtigt som overhovedet muligt, så det på den måde spiller sammen med den bæredygtigheds-DNA, der gennemsyrer alle tre virksomheder.

Den nye administrationsbygning bygges derfor i overvejende grad af varmebehandlet overskudstræ fra VTI’s egen produktion samt i CLT (Cross Laminated Timber).

Stolthed og professionalisme 
I VTI ønsker man til stadighed at være en virksomhed, der udstråler stolthed og professionalisme i alt hvad den gør og er, for derved at forblive en attraktiv virksomhed at være en del af, for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

-  Vi skal bl.a. derfor have nogle bedre rammer, så vi får de bedste forudsætninger for at vi både som virksomhed og som ansat lykkes og udvikler os i vores arbejde, lyder det fra Jacob Wernberg, der har været administrerende direktør i VTI i snart syv år.

Foruden kontorpladser kommer bygningen, der opføres i 2 plan, også til at rumme et showroom for både NORTO’s og MIFApladen’s produkter.

Den nye administrationsbygning, der opføres af Byggefirmaet Knudsgaard, forventes at være indflytningsklar til sommer.

VTI A/S
Nr. Bjertvej 24
7830 Vinderup
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14642080
P nummer: 1000777408

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047