23948sdkhjf
Del siden
Annonce

scanOtech med opdateret hjemmeside - Check den ud!

Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af vores nye opdateret hjemmeside! Den nye site lancering er tilgængelig, og webadressen er www.scanotech.dk

www.scanotech.dkVi opdaterer løbende vores indhold med nyttige oplysninger, artikler, nyheder, nyhedsbreve, firmakampagner og kundesucceser i afsnittende nyheder og highlights.

Vi håber I finder den nye hjemmeside brugbar og vil lade jer inspirere. Kontakt os gerne, for uddybende informationer eller besøg omkring jeres overfladebehandling.

                                                                               God fornøjelse               

                          Partner og exklusiv distributør for SAMES KREMLIN & LESTA ROBOTIC

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Uanset hvilken opgave de måtte stå overfor så kan vi skræddersy og levere løsninger der kan reducere driftsomkostningerne, forbedre miljøet og selvfølgelig med en finish af høj kvalitet.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                             De mærker forskellen - også efter handlen

                                             Saml | Beskyt | Forskøn

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078