23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS stålprofil valgte Ceetec

Hobro-virksomheden DS Stålprofil valgte Ceetec som leverandør af en ny og mere effektiv profilvalselinje.

Ceetec har installeret en ny profilvalselinje til DS stålprofil i Hobro.

DS Stålprofil er en virksomhed i DS Gruppen, som er en af Europas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.

Ønsker til profilvalselinjen:
Ønsker til linjen var primært; muligheden for automatisk bredde og højde justering af profiler samt at anlægget kunne integreres med eksisterende udstyr. Linjen kører coil bredder mellem 300-600 mm og godstykkelser mellem 1,5 - 2,0 mm. Det hele indstilles nemt via touch panel.

"Det et blevet lettere for operatøren at skifte størrelse, når vi producerer forskellige åse. Det var tidligere en tidskrævende manuel operation, men i dag trykker operatøren på en knap og så indstiller maskinen selv de rigtige afstande. Det har også været medvirkende til, at vores produktion er blevet mere effektiv og med færre stop, fortæller produktions- og kvalitetschefen Michael Loft."

Om profilerne:
DS Sigma Stålåse monteres mellem spærene ved byggeri af en hal eller andre bygninger. DS Sigma Stålåse er udformet, så de giver stor styrke og kan bruges i byggeri med lang afstand mellem spærene

Læs mere:
Læs mere i artiklen til højre, under kataloger, og hør om DS stålprofils oplevelse af samarbejdet med Ceetec.

Behov for en profilvalselinje?
Har du også behov for en profilvalselinje? - Ceetec har 15 års erfaring i at konstruere og bygge profilvalselinjer. Vi har bygget mere end 100 linjer i ind- og udland. Kontakt os gerne for mere information på +45 64 42 14 73 - eller skriv til os på Info@Ceetec.dk

Vi udstiller også på Euroblech - mød os i hal 27, stand M168

Ceetec A/S
Lollandsvej 14 - 5500 Middelfart
Industrivej 7 - 5580 Nr. Åby
Danmark
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12579888
P nummer: 1012365140

Kontaktperson

JF
Janni Frandsen
jvf@ceetec.dk

Send til en kollega

0.062