23948sdkhjf
Del siden
Annonce

acadon styrker sit fodfæste på det danske marked med ny medarbejder

Acadon, en ledende leverandør af branchetilpassede ERP-løsninger, udvider sit marked til Danmark med fokus på træ-, bygge- og emballageindustrien. De tilføjer en ny medarbejder til deres danske team og introducerer deres branche-specifikke ERP-løsning, acadon_timber, baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Acadon sigter mod at etablere sig som en pålidelig partner for danske virksomheder og bidrage til væksten af den danske industri gennem skræddersyede løsninger og førsteklasses support. Kontaktinfo: info@acadon.dk.

acadon, en førende leverandør af branche-specifikke ERP-løsninger, annoncerer sin styrkelse på det danske marked med en målrettet satsning på at imødekomme de unikke behov i Danmarks træ-, bygge- og emballageindustri. Som led i denne indsats opruster acadon sit team med tilføjelsen af en ny medarbejder i Danmark.

acadon_timber, en branche-specifik ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, har allerede etableret sig som en førende løsning i træbranchen i flere europæiske lande. Nu er tiden inde til at bringe denne innovative løsning til det danske marked og styrke samarbejdet med virksomheder i Danmark.

"Vi er begejstrede for at udvide vores tilstedeværelse til det danske marked og ser frem til at arbejde tæt sammen med virksomheder i Danmark for at imødekomme deres unikke behov og udfordringer," udtaler Henrik Klemmensen, Nordic Sales Manager for acadon AG.

Den nye medarbejder, som tiltræder i Danmark, bringer en imponerende baggrund og erfaring inden for ERP-løsninger og salg, og vil spille en central rolle i at styrke acadon's relationer og support til danske kunder.

Med et dedikeret fokus på at levere skræddersyede løsninger og førsteklasses support er acadon klar til at etablere sig som en betroet partner for trævirksomheder i Danmark.

acadon ser frem til at skabe værdifulde relationer og bidrage til væksten af den danske træ-, bygge- og emballageindustri gennem sine avancerede ERP-løsninger og ekspertise.

For yderligere information om acadon's løsninger og tjenester, kontakt direkte på info@acadon.dk.

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Kontaktperson

HK
Henrik Klemmensen
hkl@acadon.dk

Send til en kollega

0.047