23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få nyeste viden om miljøpåvirkninger af CØ i byggeriet! Invitation til ph.d. forsvar

Interesserer du dig for nyeste viden inden for miljøpåvirkninger af cirkulær økonomi i byggeriet – hvordan vi beregner og dokumenterer miljøpåvirkninger, besparelsespotentialer og konsekvenser af vores designs? 

Så reservér datoen den 16. februar fra kl. 12.30 – og oplev Sarah C. Andersens Ph.d.-forsvar på Syddansk Universitet - University of Southern Denmark.

Sarah Cecilie Andersen er erhvervs-Ph.d.’er med støtte fra Innovationsfonden og Realdania, og i samarbejde med Teknologisk Institut, hvor hun også arbejder til daglig.

- Mit Ph.d.-forsvar er kulminationen på 3 års virkelig spændende arbejde ind i en meget nørdet verden, med livscyklusvurderinger (LCA) som beslutningsstøtte i byggeriet som centralt fokus. Under mit projekt har jeg bl.a. undersøgt, hvordan LCA i dag anvendes i byggesektoren, og diskuteret nogle af de begrænsninger, der findes i de nuværende LCA-metoder. Derudover har jeg udforsket alternative modelleringstilgange og diskuteret, hvordan vi kan forbedre vores vurdering af miljøpåvirkninger gennem bredere systemændringer. Jeg glæder mig til at fortælle om mit arbejde og ser frem til en god diskussion af resultaterne. Jeg håber at rigtig mange vil deltage og være med til at sætte fokus på et meget vigtig emne, siger Sarah.

Se den officielle invitation her

Vil du med, skal du blot møde op på den angivne lokation. Sørg også for at være der minimum 10 minutter inden forsvaret starter.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.032