23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny ordning: Vil du låne en robot?

Små og mellemstore virksomheder skal have adgang til robotter og være mere digitale, og derfor foreslår regeringen en ordning, hvor SMV’er kan låne en robot.

Små og mellemstore virksomheder skal have mulighed for at låne en robot, få vejledning i brug af robotter de muligheder, som robotteknologi åbner op for. Det mener regeringen, der har foreslået at lave en ordning, hvor SMV’er kan ansøge om at låne eller lease en robot i en kortere periode.

SMVdanmark mener, at forslagets tanker er gode, for der er et enormt potentiale i digitalisering og automatisering i selv små virksomheder. Hvis det skal blive en succes, så kræver det, at virksomhederne får let adgang til at ansøge med minimalt papirarbejde. 

SMVdanmark vil gerne høre, om du mener, at din virksomhed vil få gavn af en ordning, hvor små og mellemstore virksomheder kan teste robotter og få rådgivning. Derfor har vi lavet et spørgeskema, som tager 1 minut at svare på – klik her for at besvare

Hvis du vil dele dine erfaringer med os, så kan du kontakte vores chefkonsulent Kasper Munk Rasmussen på rasmussen@smvdanmark.dk

SMVdanmark er en erhvervsorganisation, der repræsenterer 18.000 små og mellemstore virksomheder i Danmark og vi kæmper for bedre vilkår for at drive forretning i Danmark. Hvis du er interesseret i flere nyheder fra SMVdanmark, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. 

SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19519414
P nummer: 1002997380

Kontaktperson

KMR
Kasper Munk Rasmussen
Chefkonsulent
+45 61963980 rasmussen@SMVdanmark.dk

Send til en kollega

0.047