23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lynhurtig montering af pocket door: Hawa Concepta III

Hawa Sliding Solution er nu klar med en forbedret og endnu mere intelligent generation af pocket door-systemerne, Concepta III og Folding Concepta III.

Tredjegenerationen af de populære pocket door-løsninger, Hawa Concepta og Hawa Folding Concepta, byder på en række markante forbedringer, der forenkler arbejdsgangene og giver udsigt til nye funktioner og mere designfrihed.  

Hawa Concepta III samt foldedørsløsningen Hawa Folding Concepta III bygger på den eksisterende teknologi men udmærker sig bl.a. ved at være markant lettere at samle og montere, ligesom konceptet nu også tilbydes med push-funktion i tillæg til eksisterende pull-funktion. 

Læs mere om Hawa til møbler

Ultrasmal parkering og pushfunktion

Med tredje generation af pocket door-teknologien fastholder Hawa den ultrasmalle parkering af lågen på bare 55mm for enkeltlåger. Som noget nyt introduceres en gennemtestet push-teknologi, der giver mulighed for grebsfrie skabsløsninger og dertil flere muligheder i planlægningen og designprocessen. Push-teknologien er udviklet med øje for brugervenlighed og ergonomi - og således betjenes skabslågen med et let tryk, der får lågerne til at glide ud, hvorefter selv tunge foldelåger nemt skubbes på plads.

Færre beslag - lynhurtig montering

På baggrund af test og input fra brugere, arkitekter og møbelfabrikanter er Hawa Concepta III og Folding Concepta III forbedret på alle ledder og kanter. Det kommer ikke mindst til udtryk, når pocket-løsningen skal monteres. I den nye generation er der skåret markant ned på antallet af beslag, og hvor beslagene tidligere har været monteret på siden af skabet, monteres beslagene nu kun i top og bund, hvilket gør det nemt for bare én person at montere og efterjustere.  Dermed baner den nye generation vejen for en mere hurtig og effektiv montering og mindre risiko for fejl. 

Mere avanceret - meget mere enkelt

  • Markant færre beslag
  • Beslag i top og bund sikrer lettere tilgængelighed samt hurtigere montage og efterjustering
  • Fås som pull-version med greb - og grebsfri push-version
  • Ultrasmal parkering af enkeltlåger på bare 55mm 
  • Lynhurtig montering af bare én person og 12 skruer (enkeltdørsløsninger)
  • Fås til enkeltlåger og foldelåger til skabshøjder fra 1200-2700mm
  • Mere intuitiv montering og efterjustering

Læs meget mere om Hawa eller tag en snak med din Häfele-konsulent og bliv klogere på mulighederne med pocket door-løsningerne fra Hawa.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047