23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få den nyeste viden om trægulve!

På Træinformations kursus vil du få den nyeste viden om trægulve, herunder nye materialer og udførelsesmetoder, bæredygtighed, bedre indeklima og gulvkonstruktionens samlede kvalitet. Vores kommende kursus tilbyder en komplet indsigt i udførelse af trægulve.

Lær om træbaserede gulvopbygninger med både traditionelle og nye materialer. Vi viser udførelsesmetoder med fokus på gode byggetekniske løsninger for gulvkonstruktioner med høj kvalitet og lang holdbarhed. Kurset bygger på Træinformations nyeste håndbog, TRÆ 79 Trægulve.

På kurset vil branchens eksperter indenfor trægulve, herunder Bjarne Lund Johansen (forfatter til TRÆ 79 Trægulve og tidl. direktør i Træinformation), Ole Slott (stifter af Oscon, bygningsingeniør) og rådgiver Karsten Musgård (teknisk rådgiver i Træinformation og bygningskonstruktør), som alle er erfarne formidlere med en solid viden om trægulve og gulvkonstruktioner.

Dette kursus er perfekt til dig, der arbejder med valg, projektering og udførelse af trægulve (herunder renovering) og som ønsker at opdatere din viden og blive inspireret af eksperter på området.

Kurset afholdes den 27. februar i København og den 29. februar i Horsens.

› Læs mere om kurset og tilmeld dig

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 traeinfo@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.047