23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guardio: Verdens første sikkerhedshjelm med Mips

Hos J.A.K. Workwear kan vi endelig præsentere vores helt nye produkter fra Guardio. Se blandt andet denne Guardio ARMET sikkerhedshjelm, som er udviklet i samarbejde med ingeniører og videnskabsfolk fra to af Sveriges førende videnskabelige institutioner. Hjelmen overgår ikke kun sikkerhedsstandarder, men er også designet med fremragende komfort og funktioner, der opfylder professionelle behov.

For ultimativ beskyttelse er Mips integreret i hjelmen. Mips er et lavfriktionslag inde i hjelmen, designet til at reducere den roterende kraft til hovedet, der overføres til hjernen ved påvirkninger. Systemet tillader fri bevægelse på 10-15 mm mellem hjelmen og hovedet i alle retninger. Mips Brain Protection System er en svensk patenteret løsning baseret på over 20 års forskning udført af neurologer, bioingeniører og forskere ved Karolinska lnstitutet og Kungliga Tekniska Högskolan.

Let på dit hoved, samtidig med at den er ekstremt slagfast
Valget af materialer og deres sammensætning gør ARMET godt afbalanceret og let på hovedet med fornemmelsen af en cykelhjelm takket være dens indvendige skal. Den indre støddæmpende sammensætning er en kombination af EPS og EPP med lav densitet og høj restitutionsevne.

Holdbar yderskal, der er lavet til at holde
ARMETs yderside er lavet af ABS, kendt for sin høje modstand mod stød, gennemtrængning og flammer. Sammenlignet med mere almindelige hjelmskaller lavet af polypropylen er ABS mere robust, ridser ikke så let og har længere levetid

Din digitale nødkontakt TwICme

twlCEme er en digital NFC-enhed, der er integreret i hjelmen. Den muliggør opbevaring og læsning af nødoplysninger. I tilfælde af en ulykke skal du placere en NFC-aktiveret smartphone på twlCEme ikonet for øjeblikkelig adgang til oplysninger om den skadede person: allergier, forsikringsoplysninger, kroniske sygdomme, medicin og nødkontakter. Den præsenterer også aktuelle koordinater for at hjælpe med kommunikationen med nødhjælp. Brugerne bestemmer selv, hvilke oplysninger de vil gemme. Enheden er offline, og der kræves ikke GDPR-samtykke.

Er du interesseret i at høre mere om Guardios helt nye sikkerhedshjelm? Find den online hos J.A.K. Workwear lige HER i dag. 

 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.062