23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk møbeldesign på 5-akset CNC

Hos Nordjyske Wood Zone designer og producerer man kvalitets snedkermøbler i eg, ask og amerikansk valnød. Til formålet har man investeret i et 5-akset CNC-bearbejdningscenter, som har øget præcision og kapacitet betydeligt.

I byen Skærum udenfor Frederikshavn træffer du designduoen Benjamin Sørensen og Martin Estrup. Sammen har de i 2015 stiftet virksomheden Wood Zone, som fremstiller danske kvalitets snedkermøbler med fokus på bæredygtighed. Det tidløse og funktionelle design sikrer, at møblerne harmonerer både med moderne, stilrene typehuse og med ældre, karakterfulde herskabslejligheder.

I bestræbelser på at levere møbler af højeste kvalitet har Woodzone netop investeret i et 5-akset CNC bearbejdningscenter af typen Rover A. CNC maskinen har på kort tid bevist sit værd ved ikke kun at øge kapaciteten men også øge bearbejdningspræcisionen og fleksibiliteten. Opgaver, der før blev løst på flere maskiner af flere omgange, kan nu løses i én og samme bearbejdning. Derved minimeres fejl, og tiden bliver brugt langt mere effektivt. 

”Vi er meget begejstrede for vores 5-akset Rover A bearbejdningscenter," udtaler Benjamin Sørensen hos Wood Zone. "Maskinen giver os mulighed for at skabe møbler med en knivskarp præcision og høj detaljegrad”. 

- Den indkøbte Rover A er med hurtig positionering og hurtig værktøjsveksler, hvilket øger bearbejdningshastigheden betydeligt. Derfor har vi nu kapacitet til også at tage et større antal opgaver ind vedrørende kundetilpassede inventarløsninger. Spændende og udfordrende opgaver, der er et godt supplement til vores egne møbeldesign, forklarer Benjamin.

Læs hele kundecasen på junget.dk 

Kontakt Jungets maskinteam
på 89365590

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578

Kontaktperson

JVB
Jane Vraa Baiemler
Marketingansvarlig
+45 89365583 jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.083