23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KRONE åbner ny vindues-udstilling - og inviterer til Åbent Hus

Et vindue er ikke bare et vindue... det er en mulighed for at skabe sine egne rammer og omgivelser. Dette er grundtanken bag KRONE's nye vinduesudstilling i VinduesHuset i Rødovre som netop er åbnet.


Målet med vores nye udstilling er at inspirere vores kunder og give dem frie tøjler til at tænke ud af boksen, når der skal vælges vinduer og døre. Vi har skabt et univers, som skal give inspiration og lyst til at bryde rammerne - for et vindue er ikke bare et vindue, det er en mulighed for at skabe sine egne rammer og omgivelser.

I udstillingen finder du ekstra høje terrassedøre, en samling af flotte og elegante facadedøre, store vinduer, en ekstra høj og bred skydedør med et moderne skodde-element, et utrolig flot og elegant 3-sidet glashjørne og meget andet spændende. 

Som bekendt tilbyder vi et bredt materialevalg, og det ses også tydeligt i vores nye udstilling. Vi viser vinduer i en vifte af forskellige hårdttræs-sorter samt udvendige rammer i træ, eller i farvet, rå eller anodiseret aluminium. Samtidig er der også mulighed for at se de mange greb, som fås i flere unikke designs, farver og overflader.

Udstillingen er åben allerede nu, men i uge 4 holder vi åbent hus hele ugen, hvor vi serverer et glas champagne og kransekage, til de der kigger forbi. Du finder adressen og åbningstiderne her.  Så kom endelig forbi - vi glæder os til at byde dig indenfor i vores nye KRONE udstilling:-)

Krone Vinduer A/S
Aalborgvej 576, Harken
9760 Vrå
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28979967
P nummer: 1011655463

Kontaktperson

Helene Maria Pfundheller
Brand Manager
+45 30984565 hmpf@dovista.com

Send til en kollega

0.062