23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt i Ostermanns kantsortiment: Møbelkanter af polypropylen (PP)

Udvalget af materialer i Ostermanns kantsortiment er igen blevet udvidet. Nu kan man også få møbelkanter af polypropylen (PP) hos os.

Vores allerede omfattende sortiment af kantmaterialer, bestående af ABS, akryl (PMMA), melamin, ægte træ og aluminium, som senest er blevet udvidet med linoleum, får nu en yderligere vigtig tilføjelse. Det handler om møbelkanter af polypropylen (eller PP). Materialet bruges først og fremmest inden for industriel møbelfremstilling, men bruges nu også af håndværksvirksomheder. De nye møbelkanter er i første omgang på lager i udvalgte farver og kan hurtigt og nemt bestilles i Ostermanns webshop. Du kan få mere at vide ved at indtaste søgeordet #Highlights01 på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu 

Endnu flere muligheder

Som samarbejdspartner for håndværksbranchen vil Ostermann gerne så vidt muligt kunne tilbyde sine kunder alt fra én leverandør. Derfor gennemgår vi regelmæssigt vores udvalg af kantmaterialer og udvider det efter behov. Senest lancerede vi nye linoleumskanter. Nu tilføjer vi også PP-kanter. Det betyder, at virksomheder nu har endnu større fleksibilitet, når de skal vælge de rigtige kantmaterialer til deres projekter. 

Levering ned til 1 meter

De nye polypropylen-kanter leveres i helt små mængder fra 1 meter. De fås i de gængse tykkelser (1 og 2 mm) og i alle standardbredder (23, 33, 43 og 100 mm). Lagervarer, der bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag. Med den hurtige, pålidelige og målpræcise levering fra vores eget lager undgås ikke kun dyre lageromkostninger, men også restmængder og dermed affald.  

Også til forarbejdning med nulfugeteknologier 

Virksomheder, der forarbejder polypropylen-kanter med nulfugeteknologier, kan også få dem hos Ostermann med et TPU-funktionslag til forarbejdning med kantlimemaskiner. Kanterne er særligt tilpasset til bearbejdning med moderne laser-, varmluft- og Near Infrared (NIR)-teknologi.

Alt fra én leverandør 

Ud over Europas største, umiddelbart tilgængelige sortiment af møbelkanter tilbyder Ostermann næsten alt, hvad håndværksvirksomheder har brug for til kantbearbejdning: Fra smeltelim og rengøringsmidler til kantlimemaskinen til nyttige artikler om kantbearbejdning og kantfinish.  

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062