23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Junget styrker salgsteamet med erfarne kræfter

Det er med stor glæde, at Junget byder velkommen til Ole Thulstrup Pedersen, som nu bliver del af Jungets maskinteam. Ole Thulstrup Pedersen er ansat som key account manager og vil sammen med det øvrige team varetage salget af firmaets mange maskinbrands som Biesse, Weinig, Altendorf m.fl.

Ole er et kendt ansigt i branchen og med sin store erfaring indenfor salg og rådgivning i maskinløsninger til træindustrien, ser vi alle frem til, at Ole bliver del af vores team og hverdag. Ole har tidligere arbejdet sammen med både CEO Jan Weier og indehaver Poul Thøgersen.

Poul Thøgersen udtaler,“ Jeg har kendt Ole i lang tid og er sikker på, at han passer godt ind i vores organisation. Ole sætter nemlig en ære i at yde en god og kompetent service og vil derfor kunne hjælpe vores kunder med at optimere og øge deres produktion. Hans erfaring og viden vil komme os alle til gode.”

Ole Pedersen selv ser frem til at tage fat på de nye udfordringer og glæder sig til at lære kollegaer og Jungets mange kunder bedre at kende. 

Vi opfordrer alle til at tage godt imod ham.

Ole Thulstrup Pedersen træffes på 
Sit sædvanlige tlf. nr. 21 21 49 85 
E-mail: otp@junget.dk

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578

Kontaktperson

JVB
Jane Vraa Baiemler
Marketingansvarlig
+45 89365583 jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.046