23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknos har fuldført overtagelsen af hollandske Drywood Coatings

Teknos har fuldført overtagelsen af hollandske Drywood Coatings BV som annonceret den 16. september 2016.

Købet af Drywood er en vigtig brik i Teknos’ vækststrategi. Købet giver adgang til et nyt geografisk markedsområde for Teknos og vil yderligere styrke Teknos’ position som en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling af træ.

“Jeg er meget glad for den hurtige gennemførsel af akkvisitionen. Med produktionsenheden i Enschede, Holland, kan vi hos Teknos udvide vores produktionskapacitet yderligere i det europæiske marked. Jeg vil gerne byde vores kompetente folk fra Drywood velkommen ombord”, siger Paula Salastie, CEO i Teknos Group Oy.

Drywood er en hollandsk virksomhed der udvikler, producerer og sælger vandbaserede overfladebehandlingsprodukter til træ. Drywood’s produktionsenhed er beliggende i Enschede, Holland - tæt på den tyske/hollandske grænse. Drywood har en førende markedsposition i Holland inden for industriel overfladebehandling af træ. Virksomheden har i de senere år også etableret en stærk position inden for industriel overfladebehandling af træ i Storbritannien og på markedet for detail- og bygningsmaling i Norge.

Nettoomsætningen i 2015 var ca. 9 mio. EUR, og Drywood beskæftiger 33 medarbejdere.

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.031