23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GUIDE - Top 5 bukser til kontoret

Bukser er en vigtig del af enhver garderobe, men især når det kommer til kontorarbejde... Det er dog ikke altid lige nemt at finde de helt rigtige bukser, hvor man hverken har været nødsaget til at gå på kompromis med stil, komfort og/eller budget. Derfor har vi udarbejdet en liste over top 5 bukser til kontoret, som du kan lade dig inspirere af. Hvad end du foretrækker et klassisk, moderne eller afslappet udseende, så har vi hos J.A.K. Workwear med garanti et par bukser, der passer til lige netop dig!


Denim går aldrig af mode!:
Vores Lindbergh jeans er en tidsløs klassiker, der uden tvivl passer ind i langt de flestes gaderobe.
Disse denim jeans er uden tvivl et must-have for enhver modebevidst mands gaderobe, da de er lavet af høj kvalitet i bomuld, der er blød og behagelig at have på. De har et klassisk snit, der passer til enhver lejlighed, uanset om du skal på arbejde, i byen eller bare slappe af derhjemme. Så er du på udkig efter et par jeans, der er både stilfulde, komfortable og holdbare, så Lindbergh denim jeans din nye bedsteven.

Find dem HER.


Komfort møder kvalitet:
Vores performance bukser er ikke bare til sportsbrug, men en buks du kan anvende, hvad end du ønsker det i din dagligdag, til arbejde og/eller til festlige lejligheder. Performance buksen er designet til at give dig komfort, bevægelsesfrihed og stil. De er lavet af materialer, der er utrolig åndbare, strækbare og ikke mindst slidstærke. Bukserne har derudover en række forskellige smarte detaljer, såsom lommer, lynlåse og reflekser. 

Find dem HER.

Chinos... går du aldrig galt i byen med:
Lindbergh chinos er et populært valg for mange mænd, der ønsker at se stilfulde og komfortable ud. Disse bukser er lavet af høj kvalitet og 98% bomuld, der dermed gør bukserne ekstra bløde og åndbare.  Bukserne er tilgængelig i forskellige farver og størrelser, som gør det nemt, at finde den helt rette pasform til lige netop din personlighed og stil. 

Find den HER.


Vaskeægte superflex:
Chinos fra Lindbergh White i klassisk og stilrent design. Bukserne er lavet i super behagelig og komfortabel bomuldsblend med masser af stretch. Bagpå er der to diskrete baglommerne med knapper og der er også lommer i siden. Bukserne er de perfekte performance pants lavet med Superflex, som giver flere lækre funktioner: Ekstra elasticitet 100% bevægelsesfrihed og maksimal komfort dagen lang.

Find dem HER.


Keep it simple:
Salish bukserne fra Cutter & Buck er et utroligt populært valg blandt rigtig mange, hvilket først og fremmest skyldes det enormt stilrene design. Salish bukserne er udover at være utrolig simple og diskrete enormt slidstærke, hvilket gør det muligt for dig, at anvende dem i flere sammenhænge - eksempelvis på golfbanen eller når du er på farten m.v. 

Find dem HER.


Mulighederne er mange... måske endda for mange?

Vores kvalificerede medarbjeder sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have på  tlf. +45 76152929 eller e-mail info@jak.as , så lad os få en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi er eksperter på området og hjælper dig til det bedste resultat. Vi tilbyder blandt andet attraktive firmaaftaler, hvor vi med vores inhouse trykkeri og systue kan tilbyde logo/profilering af jeres virksomhed. Ønsker I egen personlige webshop, kan vi også tilbyde dette for nem indkøbslogistik. 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.049