23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Til møbler med et særligt udtryk

OSB-plader er markante og giver et råt look med naturlig charme. Til fremstilling af møbler anvendes træbaserede plader med samme dekoration. Hos Ostermann fås kanterne, der passer til. De gør sig også godt på ensfarvede plader.

De tilfældigt placerede spåners levende og naturlige udseende og den rå tekstur gør OSB-plader interessante til brug inden for møbelfremstilling, butiks- og messeindretning samt interiør. Nu markedsføres også møbelplader med OSB-dekorationer. De to ABS-kanter OSB Panel Natural glat og OSB Panel Natural miniperle giver en professionel afslutning. De er også den perfekte løsning, hvis man ikke ønsker samme look på hele møblets overflade. I dette tilfælde bruges kanten som accentkant. Særligt møbler af hvide, grå eller sorte ensfarvede plader får et helt særligt udtryk. Begge kanter er på lager hos Ostermann i mange forskellige dimensioner. Du kan få mere at vide om emnet ved at indtaste søgeordet #Highlights12 på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu

ABS-kanterne OSB Panel Natural glat og OSB miniperle 

Afhængigt af producenten, produktionen og sammensætningen af fineren kan OSB-plader fremstå lysere, mørkere, grovere eller finere. På samme måde varierer spånpladernes dekorationer. I praksis er det intet problem, for hos Ostermann finder man altid den rigtige kant. ABS-kanten OSB Natural glat har en let gullig grundtone. Spånerne er relativt grove og forholdsvis store. Kanten OSB miniperle har en mørkere og mere rødlig grundtone. De viste spåner er lidt mindre og finere. 

På jagt efter alternativer? Vælg din egen individuelle dekoration! 

Har man ind imellem behov for ganske særlige effekter som f.eks. OSB-kanter med forskellige farver eller andre motiver, kan Ostermann altid tilbyde en løsning i form af de individuelle dekorationskanter. Her kan kunder frit designe kantdekorationen og modtage deres helt eget design i de ønskede mål. Fås i tykkelserne 0,4 mm, 1 mm og 2 mm, med hurtig levering og som altid i små partier. Der er stort set ingen grænser for designmulighederne hos Ostermann. 

Alt til værkstedet 

Hvis man bearbejder kanter, har man også brug for klæbemidler, rensemidler og måske også håndværktøj til kantbearbejdningen. Det hele er selvfølgelig en del af Ostermanns sortiment. Tag et kig på området værksted & lim" på www.ostermann.eu, og se alle produkter. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.


 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.036