23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk atomkraft skal hjælpe Sydøstasiens grønne omstilling

Sydøstasiens energibehov er steget 3 procent i snit hvert år over de seneste to årtier. Udviklingen vil fortsætte frem mod 2030, og der er behov for alternative grønne energikilder for at komme i mål med den grønne omstilling. Både i Singapore, Thailand og Filippinerne ses atomkraft i stigende grad som en vigtig brik i klimapuslespillet. Dette giver muligheder for danske virksomheder som Seaborg Technologies.

Virksomheden Seaborg Technologies' atomreaktorteknologi kan levere den nødvendige energi, som ikke udleder CO2. Med indbyggede sikkerhedskarakteristika, som forhindrer nedsmeltning og spredning af radioaktivt materiale under ulykker, leverer CMSR- teknologien (Compact Molten Salt Reactor) både stabil basisbelastning og procesvarme til produktion af stål, raffinaderier, gødning, og grønne brændstoffer. 

Seaborg Technologies kom ind på det sydøstasiatiske marked efter et strategisk regionalt samarbejde på tværs af The Trade Council's kontorer i Singapore, Thailand, Filippinerne, Vietnam og Indonesien. Samarbejdet inkluderer også støtte i Korea og Japan. Det betyder, at Seaborg hurtigt kan respondere og mobilisere handelsrådgivere, når der opstår muligheder i de enkelte markeder.

👉 Læs mere om samarbejdet her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.031