23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk telemedicinsk løsning hjælper det indiske sundhedsvæsen

Sundhedssektoren i Indien står over for massive udfordringer. Landet er verdens mest folkerige, og antallet af patienter vil derfor i fremtiden blive tilsvarende højt. Der vil være mangel på personale til at tage sig af de mange patienter.  Derfor arbejder Indien i disse år på historisk store investeringer i sundhedssektoren. Og digital sundhed og teknologiske løsninger vil spille en afgørende rolle i landets fremtidige sundhedssektor. 

Her kommer den danske sundhedsteknologivirksomhed vCare Denmark ind i billedet. vCare Denmark har udviklet telemedicinplatformen Cordia®, som via en app forbinder læger og patienter. Platformen gør sundhedsydelser tilgængelige for alle og er tidsbesparende for både patienten og lægen. 

Det er The Trade Council's sundhedsteam i Indien, der har hjulpet vCare Denmark med at opbygge en stærk markedsposition i landet. Nu har virksomheden blandt andet underskrevet samarbejdsaftaler med indiske hospitaler og er i dialog med flere sundhedscentre og sundhedsinstitutioner i Indien.

Er du interesseret i det indiske marked? Så kontakt handelschef på den danske ambassade i New Delhi Søren Kannik-Marquardsen.

👉Læs mere her  

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.031