23948sdkhjf
Del siden
Annonce

I-Wood Denmark® modtager Børsens Gazelle 2023

Dette er en kæmpe anerkendelse af vores daglige stræben efter at innovere og producere akustikpaneler af højeste kvalitet på en bæredygtig og nyskabende måde.

I-Wood Denmark, en førende innovatør inden for produktion af akustikpaneler, har modtaget den eftertragtede Gazellepris fra Børsen.

Prisen anerkender virksomhedens hurtige vækst og konstante innovation.

"Vi er dybt taknemmelige og fyldt med stolthed over at være blevet tildelt Børsens Gazellepris," udtaler Casper Krogh Olesen, CEO og partner i I-Wood Denmark®. "Denne pris er en kæmpe anerkendelse af vores daglige stræben efter at innovere og producere akustikpaneler af højeste kvalitet på en bæredygtig og nyskabende måde."

"Der skal lyde et kæmpe stort tak til vores dedikerede medarbejdere, trofaste samarbejdspartnere og værdsatte kunder. Jeres støtte gør det muligt for os at udfordre branchens standarder og udvikle effektive og intelligente løsninger," udtaler Casper Krogh Olesen.

Gazelleprisen uddeles årligt af den danske erhvervsavis Børsen, og gives til virksomheder, der over fire regnskabsår har haft en kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

I-Wood Denmark®
Fabriksvej 4
6973 Ørnhøj
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38152416
P nummer: 1021890738

Kontaktperson

CKO
Casper Krogh Olesen
CEO, partner
+45 61702359 cko@i-wood.dk

Send til en kollega

0.047