23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér køkkenindretning med Qanto®-serien

Køkkenindretning handler ikke længere blot om funktionalitet, men der er også kommet stor fokus på æstetik og ergonomi. For at imødekomme disse krav, vil vi gerne præsentere Qanto®, et ergonomisk køkkenunderskab med mange muligheder.

I dagens Danmark, fylder køkkenet mere og mere for danskerne, det er blevet husets hjerte. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at tænke ud over det almindelige, når det kommer til køkkenindretning. Kunder efterspørger i stigende grad ikke kun funktionalitet, men også elegance og brugervenligheder.
Her kommer Qanto®-serien ind i billedet. 

Men hvad kan Qanto®-serien byde ind med: 
- Det er simpelthen ren innovation!

- Underskabet kan designes og tilpasses i et vel af forskellige modeller.
Fx kan det indrettes med den unikke pull-out bakke, som giver brugerne mulighed for at trække tunge køkkenredskaber ud og placere dem bekvemt på bordpladen uden besvær. 

- Nedsætter chancerne for rygskaber, ved at gøre køkkenarbejdet mere effektivt og komfortabelt.

- Udnytter pladsen optimalt, da det giver bedre muligheder for at organisere køkkenet mere effektivt og frigive bordplads i dagligdagen 

- Kan inkorporeres i resten af køkkendesignet. Overfladen kan blive matchet med de andre bordplader, som giver et sammenhængende og flot udtryk.

Indenfor køkkendesign er Qanto® mere end bare et skab, det er en revolutionær løsning, der kombinerer ergonomi, funktionalitet og æstetik. 

Er du interesseret i at høre mere om Qanto® udvalget, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 7640 8888 eller på mail info@aabling.dk

Aabling A/S
Lanciavej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10396506
P nummer: 1000070128

Kontaktperson

KA
Kim Aabling
kim@aabling.dk

Send til en kollega

0.032