23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitet og elegance med valnøddedekoration

Ostermann: Stort udvalg. God service.

Uanset om det gælder køkkener, opholdsrum, kontorer, ejendomme eller forretninger, ses valnøddetræ igen stort set overalt. Virksomheder, der fremstiller møbler eller interiør i det populære ædeltræ-design og sætter pris på et bredt udvalg af materialer til kanter, kommer ikke udenom Ostermanns omfattende sortiment. 

Valnøddetræets smukke åretegninger var allerede en vigtig del af eksklusivt interiørdesign i 1950'erne og 1960'erne. I dag oplever materialet en ny opblomstring. Og det er fuldt forståeligt, for materialet udstråler ikke bare varme og komfort, men også et strejf af luksus. Sidstnævnte øges kun af, at europæisk valnød har en begrænset tilgængelighed. Mere prisbillige og samtidig ressourcebesparende alternativer er brugen af trædekorations- eller finerplader til møbelfremstillingen. Hos Ostermann finder man matchende møbelkanter i forskellige materialer, som f.eks. ABS eller ægte kvalitetstræ. Du kan se alle de forskellige designmuligheder til kanten under søgeordet"#Highlights11" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu

ABS: Et væld af muligheder 

Udvalget er især stort inden for ABS-kanter: Nogle er til den lysere side, andre til den mørkere, nogle har mindre udpræget åretegning, andre mere... Og alene når det gælder dimensionen 23 x 2 mm tilbyder Ostermann over 40 forskellige kanter. Ud over 2 mm ABS-kanterne findes der yderligere varianter i tykkelser på 1 mm og 0,4 mm. Alle kanter leveres i standardbredderne 23, 33, 43 og 100 mm og på forespørgsel i individuelle bredder samt med smelteklæber- eller nulfugebelægning.

Ægte træ: Gennemført

Snedkere og tømrere, der ønsker at give en møbelplade med valnøddefiner kvalitetsfinish også på kanten, finder finerkanter af amerikansk eller fransk valnød i forskellige bredder og tykkelser hos Ostermann. Et visuelt udtryk af meget høj kvalitet opnås ved at bruge en endetræskant af valnøddefiner til pladens endesider. En robust løsning er den 5 mm tykke kant af massiv amerikansk valnød. Det leveres som stangvare med en længde på 3000 mm. Sortimentet fuldendes af en elegant krydsfinerkant. 

Melamin

Ostermann tilbyder desuden melaminkanter i en række farver og med meget forskellige åretegninger. Dekorationerne fås i flere bredder (23, 33 og 43 mm) i tykkelsen 0,3 mm og med forskellige overflader. 

Ostermann-tip: Matchende integrerede greb

Er man på udkig efter en passende grebsløsning i et ædelt valnøddelook, kan de to grebslister af massivt træ Limbo 1 og Limbo 2 anbefales. Alternativt fås de integrerede aluminiumsgreb Polka Deco og Pogo Deco med ægte finer. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032