23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klar til e-fakturering i Europa: Vigtigt webinar om skattemyndighedernes krav!

Skattemyndighederne rundt om i Europa har elektroniske fakturaer højt på agendaen, og Polen er på kanten af en vigtig deadline i juli 2024. Er din virksomhed forberedt? Se vores populære webinar for at få vigtig information.

Skattemyndighederne i Europa intensiverer deres krav til virksomheder, der sender elektroniske fakturaer inden for landegrænserne. Formålet er at øge kontrol over transaktioner, forbedre effektiviteten, reducere omkostninger og bekæmpe momssvindel.

Er din virksomhed klar til at imødekomme disse krav?

Hvis din virksomhed har afdelinger i flere europæiske lande og ikke er klar til at efterleve de kommende krav til e-fakturering og momsrapportering, er vores webinar det helt rigtige sted for dig.

Dette webinar er blandt vores mest populære, og det er med god grund. E-fakturering og momsrapportering er i øjeblikket et meget vigtigt emne i Europa, og Polen er især i fokus med den nært forestående deadline i juli 2024.

Tøv ikke med at se vores webinar og bliv klar til de kommende ændringer i e-fakturering og momsrapportering. Se det nu, så din virksomhed er godt forberedt til det skiftende landskab og undgår potentielle problemer med skattemyndighederne.

Hent webinaret her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.031