23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: Pocket Door Slide system: Revolutionér dine tunge døre med lethed

Det nye Pocket Door Slide system giver enhver muligheden for at gøre aflukning af skabe og rum til en elegant bedrift, som samtidig skaber mere luft, når rummet skal være åbent igen.

Giv ethvert rum en opgradering med det nye Pocket Door Slide system: DA 1532, der er ekspertfremstillet til at håndterer døre og låger med en vægt på op til de 45 kg. 
Uanset om det er en vaskemaskine der skal skjules eller et mødelokale som skal aflukkes, så er DA1532 systemet den oplagte mulighed. 

Se alle dine muligheder og systemets funktioner HER 

Nøglefunktioner ved dette DA1532 systemet:

  • Tungt arbejde: Designet til ubesværet at understøtte døre/låger op til 45 kg, hvilket gør det ideelt til robuste garderobeskabe og høje rumdelere.
  • Let installation: systemet er designet til enkelthed, hvilket reducerer både tid og omkostninger. Opsætningen bliver dermed hurtig og effektiv.
  • Tilpasset længde: skinnerne kan tilpasses, så de passer til lige netop det enkelte skab, derved kan man maksimere dørens bevægelse og eliminere behovet for standardlængder.
  • Hygiejnisk design: designet til at modstå snavs og støvophobning, ved let at kunne tørres af. Dette gør det også til den perfekte løsning til anvendelse i fx fødevareindustrien.
  • Stilhed og smidighed: nyd et mere stille alternativ med den integrerede soft-close mekaniske, som hjælper på lågernes holdbarhed og støj.

Dette alsidige Pocket Door Slide system kan nemt tilpasses for at imødekomme kundernes specifikke behov, hvilket gør dem til en gamechanger for installatører inden for bolig-, detail-, og industrielle miljøer.

Er du interesseret i at høre mere om systemet, er du altid velkommen til at kontakte os på: +45 7640 8888 eller på mail info@aabling.dk

Aabling A/S
Lanciavej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10396506
P nummer: 1000070128

Kontaktperson

KA
Kim Aabling
kim@aabling.dk

Send til en kollega

0.047