23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vicath EQ afholdte trivselsdag på Danmarks Mentale Sundhedsdag.

”Den 10. oktober er hvert år Danmarks Mentale Sundhedsdag”, fortæller Camilla Fibiger Gausdal, som er direktør i Vicath EQ ApS. "Den tilbagevendende trivselsdag, er en vigtig dag", fortæller Jesper, som er arbejdsmiljørepræsentant i Vicath EQ ApS.

”Den 10. oktober er hvert år Danmarks Mentale Sundhedsdag”, fortæller Camilla Fibiger Gausdal, som er direktør i Vicath EQ ApS. ”Vi blev hurtigt enige om i vores arbejdsmiljøorganisation, at vi ville gennemføre en trivselsdag i år også. Vi har tidligere haft besøg af Acuity World på Danmarks Mentale Sundhedsdag. I år valgte vi FunctionCare. Sarah Gausdal, som er indehaver af FunctionCare, ved meget om metoder til at øge trivsel, som er lette at huske i hverdagen”, fortæller Camilla. 

Camilla fortsætter, ”Vi ved at trivsel er helt afgørende for at skabe en god arbejdsplads og gode resultater for virksomheden. Det er lettere at udvikle sig og give en god kundeservice, når man har det godt. Trivsel handler også om at kunne komme glad hjem fra arbejde til sin familie og venner. Vores hjerne opfatter ikke, hvornår vi er på arbejde og hvornår vi er derhjemme, når det handler om trivsel eller risikoen for stress. Så når vi trives på arbejde, er der også større mulighed for en god work-life-balance. Det er er vigtigt, for det er det hele menneske, vi ansætter”.  

”Vi ansøgte om midler ved Vellivfonden til at afholde Danmarks Mentale Sundhedsdag. Kurset blev til ””Vores og hjernens brug af signalstoffer””, og vi var heldige at få midler til kurset endnu engang”, fortæller Camilla. ”Det gav mulighed for, at Sarah fra FunctionCare var forbi en hel dag. Sarah er meget vidende omkring hjernens signalstoffer, da hun udover, at afholde uddannelsesdage og laver ledelsescoaching, også coacher personer med ADHD og/eller autisme, hvor der kan være særlige hensyn at tage. Signalstofferne har vi alle, og vi kan alle bruge gode teknikker (hvad enten vores hjerne er normal eller anderledes bygget) til at skabe ro i løbet af arbejdsdagen eller derhjemme.

Jesper, som er arbejdsmiljørepræsentant fortæller: ”Den tilbagevendende trivselsdag, er en vigtig dag. Vi lærer hvert år om nye metoder, der øger først og fremmest vores egen personlige trivsel, men også hvordan vi kan øge trivslen i Vicath EQ. Sarah fra FunctionCare gav os en viden om hvilke signaler, vi skal være opmærksomme på og redskaber til at håndtere vores signaler. Vi lærte nyt om signalstofferne Dopamin, Serotonin/Endorfiner og Kortisol og deres virkning på os.”

Vicath EQ arbejder på forskellige måder med arbejdsmiljø, og vi har tilknyttet Sarah som en ekstern konsulent i forbindelse med at styrke trivslen i virksomheder. Hvis din virksomhed har lyst til at prøve det samme kursus, så ring til Jesper på 63 15 44 44.

Du kan læse mere om trivselsundersøgelse her og om coaching og psykisk arbejdsmiljø her

Vicath EQ ApS
Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32662277
P nummer: 1015733590

Kontaktperson

Jesper Bonde
Salgskonsulent
+45 65154450 jeb@vicatheq.dk

Send til en kollega

0.031