23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer møbelsamlingerne med Ixconnect

Häfeles serie af samlebeslag til møbler omfatter bl.a. det prisvindende ekspansionsdyvel Ixconnect SC 8/25

Beslaget er måske bare en lille brik i det store møbelpuslespil, men det kan være lige præcis det, der holder det hele sammen og får funktion og design til at gå op i en højere enhed. Med Ixconnect har Häfele skabt en omfattende serie af samlebeslag til møbler, der giver mere designfrihed og sikrer optimal funktionalitet, lang holdbarhed samt nem og fleksibel montering.
 
Ixconnect er udviklet med henblik på at lette arbejdsprocessen og sikre et æstetisk finish med minimale eller usynlige samlinger. Serien dækker over et bredt sortiment af forskellige typer samlebeslag til møbler i alle varianter og størrelser.
 
Se hele udvalget af Ixconnect
 
Ixconnect CC 8/5/30
Klobeslaget gør det muligt at samle træskuffepaneler på rekordtid. Ixconnect CC 8/5/30 samles uden værktøj og efterlader ingen synlige samlinger.
 
Häfele Ixconnect Minifix®
Korpussamlebeslag til enkle og hurtige hjørnesamlinger: Minifix anvendes til små og store møbler, til let såvel som tung belastning. 

Häfele Ixconnect Rafix
Ixconnect Rafix er en serie af hyldesamlebeslag der med sit gennemtænkte og lillebitte design forener minimalisme med belastningsevne og vinkelstabilitet.
 
Häfele Ixconnect SC 8/25
Ekspansionsdyvel i én del, der forkorter montagetiden. Ixconnect SC 8/25 kan samles uden værktøj og efterlader en helt skjult montage. SC8/25 blev desuden kåret som ”Best of the Best” til Interzum 2017.

Læs mere om Häfele Ixconnect Easiness
 
Häfele Ixconnect hyldebærere
Små hyldebærere med høj bæreevne og stabilitet til 3, 4 og 5 mm boringer. Ixconnect hyldebærerne er udviklet til glashylder og lyse eller oplyste overflader.
 
Bliv opdateret på nyheder: Tilmeld dig Häfeles nyhedsbrev

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.032