23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CAD-data er igen tilgængeligt i opdateret version

Der er skruet op for brugervenligheden i CAD-tegningsarkivet: Nem navigation blandt tusindvis af artikler samt visualisering og download i 2D og 3D.

Efter en periode med tekniske udfordringer er Häfeles CAD-tegningsarkiv igen er tilgængeligt i en revideret og fuld funktionel udgave. CAD-programmet gør det enkelt at planlægge projekterne, tilpasse tegningerne og optimere design- og arbejdsprocesser.

Visualisering og download i 2D og 3D
Programmet tillader visualisering og download i 2D og 3D samt integration til virksomhedens egne programmer, så du nemt kan overføre tegninger og modeller til dine projekter. Takket være en brugervenlig struktur er det nemt at navigere i den omfattende database, hvor du hurtigt får overblik over produkter og specifikationer.

Læs mere om CAD-data.

Seneste opdatering:
Nyeste version af Click2CAD direkte indsættelse er blevet revideret fuldstændigt og fungerer nu uden JAVA. Direkte indsættelse kræver nu Click2CAD Toolbox. Toolbox kan installeres som en service eller køres uden installation.
 
Sådan anvender du CAD
·      Find det ønskede produkt ved at navigere i kategorierne i menuen til venstre eller indtast artikelnummeret i søgefeltet.
·      Åbn artikellisten, klik på CAD-symbolet eller produktillustrationen og åbn den tilsvarende CAD-model.
·      Eksempelvisningen giver dig mulighed for at skifte mellem 2D- og 3D-visninger.
·      Vælg det nødvendige CAD-format, tryk ”download” og opret CAD-modellen i det valgte format. CAD-modellen genereres og gemmes.
·      I ”download-centret” kan du downloade dine data eller sende dem via e-mail.
·      Har du Click2CAD Toolbox kan du vælge ”indsæt direkte” og overføre CAD-modellen direkte til virksomhedens system. Toolbox kan installeres som tjeneste eller startes uden installation.

Tilmeld dig Häfeles nyhedsbrev og få produktnyheder, inspiration og nyttig viden direkte i indbakken. 

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031