23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oliefri Skruekompressor CSG: Førsteklasses renhed og effektivitet.

Medicinal-, fødevare- og kemisk industri stiller særligt høje krav til trykluftskvaliteten. Hvis man ønsker at leve op til disse trykluftskrav på økonomisk vis, er de tørkomprimerende skruekompressorer i CSG-serien fra Kaeser det rigtige valg.

Disse nye modeller i CSG-serien muliggør særlig effektiv trykluftproduktion på 19% mindre plads end den tidligere serie. Den nye CSG-serie giver en mere pålidelig trykluft end tidligere og er enten luftkølede eller vandkølede med en integreret køletørrer eller i.HOC (Heat of Compression-tørrer) samt volumenstrømme fra 4 til 15m³/min. Til anvendelser med svingende trykluftbehov findes der omdrejningsregulerede SFC-versioner.

Hos Kaeser er vi kendte for vores førsteklasses, langtidsholdbare kompressorblokke med den effektive Sigma Profil, som nu også er integreret i vores nye CSG-serie. Rotorerne er forsynet med en belægning, der er ekstra slid- og temperaturbestandig, som sikrer en mere langtidsholdbar effektivitet. Denne PEEK-belægning er tilpasset kravene inden for medicinal- og fødevareindustrien, og CSG-serien er biokompatibel, FDA-certificeret samt opfylder alle kravene i Europa til materialer, der kommer i kontakt med levnedsmidler. Det er altså dét, som man kan kalde en mønsterelev inden for energieffektivitet. Ved udviklingen af drev-, køle- og kompressionssystemet har KAESER kompromisløst sat alt ind på effektivitet.

Vores øget fokus på effektivitet har gjort, at den nye CSG-serie er udstyret med synkron-reluktansmotorer i energieffektivitetsklasse IE 5, som er ‘ultra premium efficiency’. I kombination med dette, så har serien en yderst effektiv vandkappekøling på begge kompressortrin på både luft- og vandkølede anlæg. 

CSG's fiberfrie pulseringsdæmpere fungerer via bredbånd og med meget lavt tryktab. Med denne, samt yderligere optimeringsforanstaltninger, er kompressorens energieffektivitet blevet betydeligt forbedret, og energiforbruget er betydeligt reduceret. Således leverer CSG-serien 16 procent mere volumenstrøm ved samme nominelle motoreffekt, og det maksimale driftstryk er blevet øget fra 10 til 11 bar.

Et centralt aspekt i selve produktudviklingen var at gøre kompressorvarmen nemt anvendelig for kunden og reducere CO2-aftrykket maksimalt. Derfor tilbyder Kaeser den integrerede adsorptionstørrer i.HOC i luft- og vandkølede anlæg. Her bruges intelligent kompressorvarme til regenering af tørremidlet ved minimalt energiforbrug. Derudover opnås der sikker og stabil oliefri trykluft med trykdugpunkter ned til -30°C selv under vanskelige omgivelsesbetingelser. På vandkølede modeller satser KAESER på innovative, integrerede varmegenvindingsmuligheder, der er nemme at tilpasse til kundens krav.

Den integrerede kompressorstyring Sigma Control 2 styrer ikke kun den pålidelige og energibesparende drift af kompressoren, men muliggør også tilslutning til et overordnet trykluftstyringssystem. Derudover overvåger den som standard drevmotorens leje- og viklingstemperaturer samt vibrationer i kompressoren.

Alle Kaeser-skruekompressorer imponerer, når det drejer sig om bæredygtighed. De arbejder særdeles økonomisk og produceres i henhold til de højeste kvalitetskrav og standarder i Tyskland. De har en meget lang levetid og kan være i drift i flere årtier. Hvis det på et eller andet tidspunkt skulle blive nødvendigt at erstatte eller udskifte, er størstedelen af materialerne genanvendelige. Læs mere om vores oliefri skruekompressorer lige her

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Kontaktperson

LHP

Send til en kollega

0.031