23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygge og harmoni: Hotte møbelkanter i efterårsfarver

Kastanjer, farverige blade, ild i pejsen og et græskar foran hoveddøren ... Det er de billeder, vi ofte forbinder med efterår. Ostermann-eksperterne giver tips til, hvordan den hyggelige stemning bedst kan skabes i indretningen ved brug af ABS-kanter.

Efteråret er farverigt. Og helt unikt med sine varme brune, røde og okkerfarvede toner. De kortere dages bløde lys får farverne til at gløde på en helt særlig måde. Det skaber en helt særlig behagelig atmosfære, der passer godt ind i vores hjem. For at gøre det lettere for snedkeren/tømreren at vælge materialer har Ostermanns eksperter udvalgt syv forskellige kanter, der på fremragende vis afspejler efterårsstemningen, og som også er gode at kombinere: Varme jordfarver, mørkt træ og materialereproduktioner i tekstil- og rustoptik. Fordelen hos Ostermann: De enkelte kantlister er allerede på lager i små mængder helt ned til 1 meter, i mange standardbredder og på forespørgsel med et nulfuge-funktionslag. Få mere at vide om trendkanter i efterårsfarver ved at indtaste søgeordet "#Highlights10" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu

Varme ensfarvede elementer giver hverdagen farve

Den bløde, lyse tone i ABS-kanten Toffee supermat afspejler lysstyrken i gul-orange løv. Kombineret med den lysebrune ABS-kant Deep Sahara supermat eller den lidt mørkere rødbrune ABS-kant Rosso Namib opstår på samme tid elegante og behagelige farveverdener. Ønskes en mørkere farve, vælges ABS-kanten Sepia brown med sin elegante velourstruktur. Alle de nævnte kanter er flotte at kombinere med hinanden eller med dekorationskanter. 

Disse dekorationskanter passer perfekt

Foretrækkes trædekorationer, anbefales ABS-kanten Macassar Sulawesi brown. Det levende ibenholt-mønster med de karakteristiske langsgående årer passer perfekt til farvepragten fra en lysende smuk efterårsskov. De moderne materialereproduktioner ABS-kanterne Curio, en rustik tekstildekoration, eller Bronze Doré, en moderne rustdekoration, står også utrolig flot til de smukke efterårsfarver. 

Vigtigt: Opbevar ikke plader og kanter for koldt

Når dagene bliver kortere og nætterne køligere, er det vigtigt at tænke på tilstrækkelig tid til akklimatisering af de plader og kanter, der skal forarbejdes. Kommer de direkte fra lastbilen eller fra uopvarmede rum, skal materialerne opbevares ved stuetemperatur i mindst 24 timer før forarbejdning. Ellers vil limens åbentid forringes, og smelteklæberen vil ikke være i stand til at etablere tilstrækkelig binding.

Ostermann-tip: Vær også opmærksom på den hvide lim ved risiko for frost

På grund af det høje vandindhold kan hvid lim ikke sendes, når temperaturerne er under frysepunktet. Det anbefales derfor nu at opbygge et tilstrækkeligt lager, der kan dække behovet. Ostermanns eksperter anbefaler REDOCOL Kombicoll Super-N D2 eller REDOCOL Kombicoll Super-N D3. Når limen anvendes som enkelt komponent, opfylder variant nr. 2 kravene i klasse D3. Opblandet med 5% hærder R 397 opfylder den kravene i klasse D4 iht. DIN EN 204.

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093