23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Recycle Workwear giver dig mulighed for at gøre en forskel!

De sociale og miljømæssige påvirkninger relateret til tekstilindustrien er veldokumenterede, og vi er klar over, at vores aktiviteter inden for arbejdstøjsindustrien har negative påvirkninger. Hos J.A.K Workwear samarbejder vi med NewRetex, for at sikre den mest miljøvenlige sortering af brugt arbejdstøj. Vi skal ikke alene bruge vores ressourcer på en mere hensigtsmæssig måde, men også blive bedre til, at bruge ressourcerne igen og igen.

REDUCER DIT CO2-FODAFTRYK
Erhverv og industri har et fælles ansvar for at gøre både produktionen og forbruget langt mere miljøvenlig. Derfor har vi hos J.A.K Workwear indgået et samarbejde med NewRetex, for at sikre den mest miljøvenlige sortering af brugt arbejdstøj. 
Hos NewRetex arbejdes der med tekstiler og genanvendelse i et cirkulært loop, hvilket vil sige, at de sørger for at indsamle og sortere brugte tekstiler så, at de kasserede produkter og materialer kan få et nyt liv. 

VORES FÆLLES KLODE – VORES FÆLLES ANSVAR
Der produceres i stigende grad mere og mere tøj, og jordkloden har for alvor svært ved at følge med. Det stigende tøjforbrug har store konsekvenser for både miljø, klima og dermed også de kommende generationer, og det gælder derfor om, at passe godt på jordens ressourcer, på den mest hensigtsmæssige måde – men også blive bedre til at genbruge ressourcerne. 

I samarbejde med NewRetex arbejder vi derfor ihærdigt på at komme industriens ressourcespild til livs, da vi som virksomheder har det største ansvar for at gøre vores brancher så miljøvenlige som overhovedet muligt. 
Et godt kig på vores aktiviteter har vist os, at sociale påvirkninger er mest udbredte i fabrikationsanlæggene, mens miljøpåvirkninger forekommer i produktions-, transport-, emballerings- og brugs-/slutbrugsstadierne af vores produkter.
Målet med vores CSR-arbejde er derfor, at reducere sociale og miljømæssige påvirkninger i hele vores drift, med særligt fokus på produktionen af ​​vores produkter.


KONTAKT OS
Vores arbejde med at producere mere miljøvenligt er derfor kontinuerligt, og vi engagerer eksterne konsulenter til at overvåge markedet for ny udvikling og hjælpe os med at nå vores mål. Vi har stor tillid til vores partnerskab med NewRetex, og vi ved, at sammen med vores kunder, kan vi øge levetiden på vores varer.
Ønsker I derfor en miljørigtig affaldssortering af jeres brugte arbejdstøj, så står vi klar til at hjælpe jer, med den mest optimale løsning for lige netop jeres virksomhed.

For mere information om vores politikker og vores bæredygtighedshandlinger, kontakt os venligst på mail:

info@jak.as

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Kontaktperson

SBL
Sofie Borch Lauridsen
SBLA@JAK.AS

Send til en kollega

0.078