23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ingen oliespild med Nordfab QFS rørsystem

Nordfab, er en af de førende rørproducenter til proces ventilation globalt, Nordfab har leveret i Samarbejde med Kemp & Lauritzen rørsystemet QFS til TriTech´s CNC afd. TriTech er yderst tilfredse med Nordfabs Rørsystem QFS til Olietåger. De har i den tid de har brugt Nordfabs Rørsystem ikke haft en eneste lækage på rørsystemet.

Hurtig installation

Det Sdr. Bjert-baserede firma TriTech, er specialister inden for spåntagning og smedearbejde i alle materialer.  Nordfabs Quick-Fit-rør til olietåger eller andre former for væsker. (QFS) rørsystemet er en uovertruffen løsning til olietåge og skærevæske samt alle andre almindelig støvudsugningsopgaver. Ud over svejsede sømme er bøjninger, grenrør, overgangsrør og alle andre komponenter, der enten er punktsvejset eller har foldede samlinger, en ekstra forsegling med en 2 komponent epoxylim eller en ekstra pakning. Nordfab QFS-rørkomponenter har en valset kant på enderne, som gør, at det er nemt at samle rør med andre komponenter ved brug spændebåndet med en specialdesignet pakning, der forsegler samlingen. Da vores rørsystemer spændes sammen, er der ikke behov for nitter, skruer eller svejsning. Det reducerer installationstiden med mere end 45 % sammenlignet med installation af rør med flanger.

Ingen Oliespild eller Glatte gulve til fare for de ansatte

Nordfab QFS Rørsystem til Olietåge eller hvor der behov for tætte procesventilationsrør til væsker, gør at der ikke er unødig tryktab på grund af lækager. TriTech er yderst tilfredse med Nordfab Rørsystemet til Olietåger.  De har i den tid de har brugt Nordfab QFS Rørsystemet ikke haft en eneste lækage. Desuden ser TriTech en stor sikkerhedsfordel  for de ansatte, da QFS rørsystemet fjerner risikoen for glatte gulve og dermed mulige skader og sygemeldinger fra medarbejderne.

TriTechs part owner Henning Korsgaard siger, de i øvrigt er glade for den hurtige montagetid og at alt kan genbruges ved ændringer i Produktionshallerne. Fremadrettet er det også kun Nordfab rør der bliver brugt hvor der er behov tætte rørsystemer. Installationen er i øvrigt udført af deres faste installatør Kemp & Lauritsen. 

For mere information omkring Nordfab QFS Rørsystemer til Olietåge eller hvor der behov for tætte procesventilationsrør, besøg os på Nordfab QFS Rørsystem eller kontakt os på salesdk@nordfab.com.  

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17011405
P nummer: 1001204106

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031