23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LIGE NU: 3 for 2 på udvalgte produkter hos J.A.K. Workwear

Efteråret er for alvor over os, og det er tid til at forberede sig på de koldere dage. Hos J.A.K. Workwear vil vi gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af efteråret, selv når du er på arbejde eller hjemme i privaten.

På vores webshop tilbyder vi lige nu 3 for 2 på en række basic styles. Kampagnen inkluderer et bredt udvalg inden for sweatshirts, hættetrøjer, langærmede t-shirts, jakker, huer og halsedisser. Vi har derfor udvalgt en række varer, som er perfekte til det koldere efterårsvejr. Vil du derfor forkæle dig selv eller dine medarbejdere, vil vi anbefale dig at tage et kig på kampagnen. Kampagnen er gældende online i en begrænset periode.
 
Ønsker du en firmaaftale?

Hvis vores webshop har vækket din interesse, er det selvfølgelig også værd at nævne, at vi hos J.A.K. Workwear tilbyder attraktive firmaaftaler. Med over 25 års erfaring i branchen, er vi din kompetente samarbejdspartner for indkøb af arbejdsbeklædning. Vi tilbyder personlige webshops for nem indkøbslogistik, og vi har eget in-house trykkeri og systue. Hos J.A.K. Workwear tror vi på, at den rette arbejdsbeklædning er grundlaget for en god arbejdsoplevelse. 

 

 

 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Kontaktperson

SBL
Sofie Borch Lauridsen
SBLA@JAK.AS

Send til en kollega

0.065