23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virtual Reality Revolutionerer Teknisk Support til Industrikunder

Teknos' malingseksperter har altid prioriteret kundebesøg og samarbejde på tværs af landegrænser. Nu, med brugen af virtuel virkelighed (VR) briller, kan de yde teknisk støtte uden at være fysisk til stede, hvilket sikrer hurtigere hjælp til kunder.

Bedre kundesupport og vidensdeling

VR-brillerne er udstyret med et kamera, der muliggør realtidsdeling af begivenheder mellem forskellige lokationer. Dette gør det muligt for Teknos' specialister at udføre opgaver som fejlfinding, produkt- og applikationstræning, optimering af maleprocesser og tests øjeblikkeligt, uanset den fysiske afstand.

Mirjana Repic, Business Development Director, forklarer, "Ofte har vi brug for en detaljeret beskrivelse af en malet overflade. Problemer kan opstå under produktionen hos kunden på grund af malingen eller udstyrets fejl. En skriftlig beskrivelse ville variere afhængigt af forfatteren, men med virtuel virkelighed har vi den faktiske overflade foran os og kan rådgive bedre og finde løsninger." VR-brillerne bruger samme platform som Microsoft og kan integreres med Microsoft Teams.

Et eksempel er en kunde, der har fabrikker i Malaysia, Tjekkiet og Østrig, mens direktøren bor i Tyskland. Takket være VR-brillerne kan alle deltage i møder i realtid og stille spørgsmål, hvilket giver en bredere forståelse af Teknos' produkter.

Store fordele i forhold til ressourcebesparelse

Brugen af VR-briller i teknisk support inden for malingsindustrien blev accelereret af udfordringer under den globale pandemi, hvor fysiske møder og rejser ikke var mulige. Dette nye arbejdsmetode har vist sig effektiv og ressourcebesparende.

Møder, der tidligere krævede langvarige flyrejser og hotelophold, kan nu klares på få timer. Denne moderne tilgang til møder giver effektivitet og reducerer omkostninger og ressourceforbrug. "Når vi taler om bæredygtighed, er brugen af VR-briller også et skridt i den rigtige retning. Bæredygtighed er en del af vores mindset, strategi og forretningsmodel, så vi vil helt sikkert begrænse vores rejseaktiviteter fremover," konkluderer Mirjana.
 
 

 

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

Send til en kollega

0.034