23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Montage af Axelents pulverlakeringsanlæg påbegyndt

Efter flere måneders planlægning, konstruktions- og ingeniørarbejde og produktion har vi nu påbegyndt montage af pulverlakeringsanlægget hos Axelent i Sverige.

Et godt samarbejde mellem os, vores kunde og vores underleverandører er afgørende for et godt forløb og overholdelse af tidsrammerne – og det er præcis, hvad vi har oplevet indtil nu. Derfor har vi kunnet starte montage indenfor den tidsfrist, som er aftalt i kontrakten, og er nu i fuld gang på pladsen ved Axelents hovedsæde i Hillerstorp.

Vores team – en af vores meget erfarne supervisorer, tre af vores egne montører og seks lejede montører – er gået i gang med at samle tanke og tunneller til forbehandlingen, og de er også begyndt at montere dele til hærdeovnen. Mens de arbejder på site, fortsætter ingeniørarbejdet og produktionen i Holsted med andre dele af anlægget.

Det er som et puslespil, hvor alle brikkerne nu skal sættes sammen til det komplette, energieffektive pulverlakeringsanlæg, som vi ser frem til at levere til Axelent.

Læs mere om leverancen til Axelent her: https://moldow.com/da/moldow-faar-ordre-paa-pulverlakeringsanlaeg-til-axelent/

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988

Kontaktperson

K. Preben Hansen
Direktør
kph@moldow.com

Send til en kollega

0.047