23948sdkhjf

Teknos overtager hollandske Drywood Coatings

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknos A/S

Teknos har indgået en aftale om at overtage hollandske Drywood Coatings BV. Aftalen blev underskrevet den 15. september 2016, og den endelige overtagelse forventes at ske ved udgangen af ​​september.

Drywood er en hollandsk, privatejet virksomhed, der udvikler, producerer og sælger vandbaserede overfladebehandlingsprodukter til træ. Drywood’s produktionsenhed er beliggende i Enschede, Holland - tæt på den tyske/hollandske grænse. Drywood har en førende markedsposition i Holland inden for industriel overfladebehandling af træ. Virksomheden har i de senere år også etableret en stærk position inden for industriel overfladebehandling af træ i Storbritannien og på markedet for detail- og bygningsmaling i Norge. Nettoomsætningen i 2015 var ca. 9 mio. EUR, og Drywood beskæftiger 33 medarbejdere.

Købet af Drywood er en vigtig brik i Teknos’ vækststrategi. Købet giver adgang til et nyt geografisk markedsområde for Teknos og vil yderligere styrke Teknos’ position som en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling af træ.

"Teknos vision er at være den førende leverandør af teknisk avancerede overfladebehandlings- løsninger i et tæt samarbejde med vores kunder. Gennem opkøbet af Drywood får Teknos adgang til overfladebehandlingsmarkedet i Holland, et omfattende forhandlernet i Norge og et produkt-sortiment, der supplerer vores nuværende sortiment”, siger Paula Salastie, CEO for Teknos Group.

Parterne har aftalt, at værdien af transaktionen ikke bliver offentliggjort.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknos A/S

Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
Teknos A/S

Send til en kollega

0.094