23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find vej gennem automationslabyrinten med 360-graders rådgivning

For første gang nogensinde forener hele BILA Group kræfterne på HI Messen i Herning den 3-5. oktober 2023. Og hvad så, tænker du nok… Men det er godt nyt til alle med automationsambitioner.

Som virksomhed kan det nemlig til tider være svært at navigere i alle de mange forskelligartede automationsmuligheder, der tilbydes. For hvor skal man starte? Og hvad er den bedste strategi? Gennem årene har BILA Group udvidet kompetencer og produkter for at imødekomme automationsbehov på alle niveauer. Og på HI messen står vores eksperter klar til at give 360 graders rådgivning om, hvordan du bedst indfrier dine automationsønsker.

Og det er netop synergien på tværs af koncernen, der kommer kunderne til gavn, mener Jan B. Sørensen, CEO hos BILA Group:

”At kunne tilbyde alt fra A-Z inden for automatisering skaber en god synergi og gør os i stand til at hjælpe på bedst mulige måde. Bag vores brede produktsortiment fungerer vi stadig som én enhed – vi er alle fra samme hus. Helt konkret betyder det, at du kan få 360 graders rådgivning om dine automationsbehov uden at skulle sno dig mellem en masse forskellige stande.”

Automation besætter ledige stillinger

Som vi alle ved, er manglen på specialiseret arbejdskraft et stigende problem for landets industrivirksomheder. Heldigvis kan automation hjælpe med at besætte nogle af de ledige stillinger og dermed give øget konkurrenceevne og sikker drift.

”Det er det her, vi arbejder med hver eneste dag: hvordan kan vi afhjælpe manglen på arbejdskraft i industridanmark? Gennem årene har vi tilføjet kompetencer og produkter til vores portefølje, som gør, at vi i dag spænder enormt bredt – så nu har vi bare virkelig mange måder at løse det på. Uanset hvilket automationsniveau du er på, så har BILA en løsning til dig,” fortæller Jan B. Sørensen, CEO hos BILA Group.

På HI messen stiller BILA Group med et stærkt hold, der kan fremvise den fulde bredde i vores tilbud. Hver enkelt er fortrolig med alle vores produkter, men besidder samtidig unik produktindsigt på netop deres område. På den måde kan du kan besøgende på vores stand drage fordel af den samlede viden, vi besidder samt få det fulde perspektiv ét sted. 

BILA A/S er en dansk projektvirksomhed grundlagt i 1988 med hovedkontor i Nykøbing Mors, Danmark. Vi er vokset betydeligt gennem årene, og vi har nu forskellige lokaliteter i Danmark og i udlandet. I dag består BILA Group af BILA A/S, PALOMAT®, Global AGV, Dan Palletiser, Reo-pack, KILDE A/S, CF Matic og PJM. Vores løsninger dækker alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. Vi leverer globalt inden for forskellige brancher, herunder fremstillings-, metal-, vind- og fødevareindustrierne.

BILA har internt alle professionelle kompetencer fra konsulentarbejde, løsninger og konceptudvikling, maskinkonstruktion, montage og idriftsættelse til serviceinspektion af løsninger og systemer. Fælles for alt, hvad vi gør, er, at vi gennem produktionsoptimering og automatiseringsløsninger hjælper danske og udenlandske industrielle virksomheder med at øge indtjeningen og konkurrenceevnen. Det skaber en bedre arbejdsmiljø, frigør ressourcer og øger produktionskapaciteten.

For medieforespørgsler eller mere information om BILA Groups deltagelse på HI messen bedes du kontakte:

Charlotte Overgaard Clausen
Head of Communications and Marketing, BILA Automation
+45 2830 9102
coc@bila.dk 

Annette Nykjær Andersen
Marketing Coordinator, PALOMAT®
+45 9669 4712
anan@palomat.dk 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078