23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CarpetCare finder nye veje til vækst

En anden verden har åbnet sig for CarpetCare efter opdagelsen af Erhvervshus Midtjylland. Ønsket er at andre virksomheder får øjnene op for vejledningen og de mange muligheder for udvikling.

CarpetCare i Randers renser tæpper og stole for erhvervskunder i hele Danmark. I samarbejde med kunderne indgår de en aftale om, hvor ofte inventaret har brug for vedligehold uden brug af kemikalier eller sæbe, men ved hjælp af vand tilsat kulsyre ligesom dansk vand.

Det giver en mærkbar forskel for kundernes indeklima og levetiden på deres tæpper og møbler. Og på samme måde gør det en forskel for Gitte Deleuran og Jacob Hald, som ejer og driver CarpetCare, at de for nogle måneder siden har opdaget Erhvervshus Midtjylland.

”Selvom vi har været selvstændige i over 20 år, har vi først opdaget mulighederne i Erhvervshus Midtjylland her i 2023 ved et tilfælde, da en leverandør nævnte dem”, siger Gitte Deleuran.

Hun har opdaget, at der både er sparring og puljer til vækst, digitalisering og grøn omstilling at søge og har kun ros til overs for Erhvervshus Midtjylland.

”Nu ved jeg, at de kan hjælpe med mange ting, der kan være med til at udvikle en sund virksomhed som vores”, understreger hun.
 
Udvikler og problemløser
Erhvervshus Midtjylland viser en oprigtig interesse for vores virksomhed og det menneske, de sidder overfor. Og de er gode til at tage rollen som både udvikler og problemløser”, mener Gitte Deleuran.

Hun tilføjer, at hun ville ønske, at virksomheden var blevet opmærksom på erhvervshuset tidligere.

”Så ville vores vækstrejse have været anderledes. Derfor er mit ønske, at andre virksomheder får øjnene op for, at de kan få hjælp til at udvikle deres virksomhed”, understreger hun.

Med hjælp fra konsulent Leo Ravn-Nielsen har CarpetCare søgt og fået bevilget en vækstpilot med løntilskud i et halvt år. Vedkommende starter i næste måned.

Virksomheden er godt i gang med den grønne omstilling. Sammen med udvalgte tæppe- og møbelproducenter arbejder CarpetCare med tiltag, der kan gøre en forskel og kan allerede nu forsyne kunderne med en beregning af, hvor stort CO2 aftrykket er ved tæpperensning.

”Grøn omstilling og bæredygtighed er et fælles ansvar, og vi vil helt klart benytte os af den sparring, vi kan få, så vi fortsat kan gå forrest indenfor vores niche”, siger Gitte Deleuran.

Hun fremhæver, at Erhvervshus Midtjylland kan gøre noget meget komplekst, til noget meget konkret, virksomheden kan arbejde videre med. Uanset om det drejer sig om vækst, grøn omstilling, ESG eller digitalisering.

”Derfor kommer erhvervshuset til at spille en stor rolle hos os fremover”, siger Gitte Deleuran.

Book uforpligtende sparring
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Send til en kollega

0.047