23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Træbeskyttelse fremmer "Træ for Livet"

Det er ikke overraskende, at Puidukoda har anvendt Teknos' overfladebehandling i mere end 14 år, da de deler filosofien om 'træ for livet'. Det estiske firma tror på træets forbedrede egenskaber både indendørs og udendørs og har leveret beklædning til bygninger verden over.

Da Puidukoda først begyndte at male træ, konsulterede de Teknos. Teknos’ mange års erfaring inden for træbehandling hjalp også Puidukoda med at vælge det rette udstyr. 

Teknos’ overfladebehandlings-produkter, som kører på Puidukodas nye produktionslinje har ikke kun hjulpet med at smidiggøre processen, men har også forbedret finishens kvalitet. En korrekt forberedt overflade, omhyggelig påføring og tørring er afgørende for træets holdbarhed og udseende, hvilket matcher Puidukoda's filosofi.

Puidukoda anvender Teknos’ overfladebehandling på FSC®-certificeret nåletræ fra Norden til beskyttelse af både indendørs og udendørs træoverflader. Derudover tilpasser Teknos produkterne til Puidukoda's unikke behov, herunder specialudviklede overfladebehandlingssystemer og brandhæmmende løsninger til træbeklædning. Disse brandhæmmende systemer opfylder B-s1,d0 brandklassificeringen og er tilgængelige i forskellige farver.

Hvis du vil vide mere ...

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

CF
Christian Fogstrup
Account Manager
+45 40867569 christian.fogstrup@teknos.com

Send til en kollega

0.047